Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Το γράμμα του Μουρίνιο στη Μαν. Γιουνάιτεντ και η διάψευση!!


Το γράμμα του Μουρίνιο στη Μαν. Γιουνάιτεντ και η διάψευση

Δημοσιογράφος της Independent έγραψε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο έστειλε επιστολή στη Μαν. Γιουνάιτεντ εξηγώντας πώς μπορεί ο ίδιος να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας. Διάψευση από τον μάνατζερ του Πορτογάλου.

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία από ένα ρεπορτάζ που έκανε λόγο για… ερωτικό γράμμα (έτσι το αποκαλούσε ο δημοσιογράφος) του Ζοσέ Μουρίνιο στη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ο Μιγκέλ Ντιλέινι του Independent και του ESPN ανέφερε πως ο Πορτογάλος προπονητής έστειλε μια εξασέλιδη επιστολή στη Μαν. Γιουνάιτεντ, περιγράφοντας σε αυτή πώς μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της απογοητευτικής ομάδας του Λουίς Φαν Χάαλ και επί της ουσίας έθετε εαυτόν στη διάθεση των «κόκκινων διαβόλων».

Ο μάνατζερ του Ζοσέ Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, έσπευσε να διαψεύσει την πληροφορία. «Δεν περνά καν από το μυαλό κανενός πώς ένας προπονητής του διαμετρήματος του Ζοσέ Μουρίνιο γράφει γράμματα σε ομάδες και ζητά δουλειά. Είναι γελοίο και ανόητο», ανέφερε ο Πορτογάλος ατζέντης.

Ο δημοσιογράφος απάντησε μέσω Twitter πως «… η ιστορία δεν είναι πως έστειλε ένα γράμμα ζητώντας δουλειά, αλλά ότι ανέλυσε γιατί θέλει τη δουλειά».

Μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Σαουθάμπτον (0-1) η Μαν. Γιουνάιτεντ έχει βρεθεί στο -10 από την κορυφή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: