Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ασταμάτητος καβαλ-Αρης!!


Ασταμάτητος καβαλ-Αρης!

Τίποτα τίποτα δεν τον σταματά! Ο Άρης πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο 2016 (και τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα) επικρατώντας 3-0 της Καβάλας και συνεχίζει το «ξεσκόνισμα» στον όμιλό του.

Ούτε η Καβάλα μπόρεσε να βάλει φρένο στην πορεία του Άρη. Οι κίτρινοι επικράτησαν 3-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και συνεχίζουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του Α’ ομίλου, έπειτα από 20 αγωνιστικές.

Oι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, όμως είδαν τους «αργοναύτες» να καταφέρνουν να παγώσουν τον ρυθμό. Σε ένα σημείο όπου ο Άρης έδειχνε να έχει χάσει την φρεσκάδα του, ο Καπνίδης σημάδεψε με όμορφο σουτ στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Πόι ανατράπηκε και ο διαιτητής έδειξε την «άσπρη βούλα». Σα να μην έφτανε το 1-0, που έγραψε ο Τάτος στο 39ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έχασαν και τον Σταματόπουλο με απευθείας κόκκινη κάρτα για την παράβαση στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Το ματς μετά το γκολ «ζωντάνεψε» και πάλι, με τους κίτρινους να «καθαρίζουν» τη δουλειά με γκολ του Ντούνη στο φινάλε του ημιχρόνου (45’). Στο δεύτερο, με την Καβάλα να δείχνει να τα έχει παρατήσει, ο Άρης παρέμεινε στην επίθεση αλλά έριξε την απόδοσή του. Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή ο Βασίλης Ρόβας στο 63’.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Τζινάρ, Τσουμάνης, Σαμαράς, Ρόβας (69΄Κυβελίδης), Καλογέρης, Ιντζίδης, Πόι, Βουτσιάς, Καπνίδης (77΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Ντούνης (69΄Ν΄Λουντούλου)

Στον πάγκο: Μαζουλουξής, Μελισσάς, Κυβελίδης, Σιδεράκης, Ντόγος, Ν΄Λουντούλου, Κωνσταντινίδης

Καβάλα: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπαντάνης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος (40΄Κυγαής), Δουμάνης (72΄Ασημάκης), Μπάτζιος, Κυριακίδης, Πτηνόπουλος (50΄Παππάς)

Στον πάγκο: Κυγαής, Ασημάκης, Δελής, Κυφωνίδης, Μπλιός, Παππάς, Λίτσκας
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: