Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Πουλίδο: «Το γκολ μου ανήκει στον Φορτούνη»


Πουλίδο: «Το γκολ μου ανήκει στον Φορτούνη»

Χαρούμενος τόσο για τη νίκη του Ολυμπιακού, όσο και για την απόδοσή του εμφανίστηκε ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος ευχαρίστησε τον Κώστα Φορτούνη για την ασίστ του.

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος είχε ο Άλαν Πουλίδο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη. Ο Μεξικανός φορ, μιλώντας στη Nova, στάθηκε στο χρόνο συμμετοχής που πήρε από τον Μάρκο Σίλβα αλλά και στο γκολ που σημείωσε. Παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Κώστα Φορτούνη για την ασίστ και τόνισε πως είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα όποτε του ζητηθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:


Για την αγαπημένη του θέση: «Θεωρώ πως τις καλύτερες στιγμές μου τις είχα ως επιθετικός. Πιστεύω πως όπου μου ζητηθεί να παίξω, θα τα καταφέρω».

Για την διάθεσή του να αγωνιστεί: «Είναι η αλήθεια πως θέλω να παίζω δεν με νοιάζει που, απλά θέλω να παίζω και πάντα φυσικά σε καλή συνεργασία με την ομάδα μου».

Για την άποψή του για τον αγώνα: «Ήταν πραγματικά ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε αρκετή ένταση, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αρκετά, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Το πιο σημαντικό είναι να βελτιώσει η ομάδα αυτά που πρέπει να βελτιώσει. Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Οφείλεται στο γεγονός πως όλη η ομάδα ανέβηκε στο δεύτερο μέρος. Κερδίσαμε τις μπαλιές κι όλη η ομάδα ήταν πιο επιθετική και μπορέσαμε έτσι να πλησιάσουμε περισσότερο την περιοχή του αντιπάλου».

Για την πάσα του Φορτούνη: «Το περίμενα πως θα μου έδινε την πάσα γιατί βρισκόμουν σε πιο άνετη θέση, αυτό δείχνει πως είμαστε ομάδα δίχως εγωισμούς κι αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και πρώτους στη βαθμολογία, γιατί μία μεγάλη ομάδα χαρακτηρίζεται από αυτό και για αυτό το λόγο, μετά το τέλος του αγώνα, είπα στον Φορτούνη πως του ανήκει το γκολ, απλώς μου έδωσε την ευκαιρία να το βάλω εγώ».

Για το γεγονός πως όντας στον πάγκο, μπορούσε να μάθει τους συμπαίκτες του: «Είναι αλήθεια πως όταν είσαι στο πάγκο, μπορείς να μελετήσεις τον αντίπαλο, να δεις πως μπορείς να τον βλάψεις. Τώρα που έχω την ευκαιρία να παίξω, προσπαθώ να κάνω πράξη αυτά που έχω μάθει βλέποντας τους παίκτες από έξω».

Για τη συνεργασία του με τον Ιντέγε: «Ο Ιντέγε είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αυτό χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό, το γεγονός πως έχει σπουδαίους παίκτες. Ήταν πολύ καλή η συνεργασία που είχα μαζί του και πιστεύω πως είναι πολύ ωραίο που παίζω δίπλα σε αυτούς τους παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: