Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Παπαπέτρου-Κούζμιτς: «Το θέλουμε πολύ και οι δύο»


Παπαπέτρου-Κούζμιτς: «Το θέλουμε πολύ και οι δύο»

Το ντέρμπι «αιωνίων» πλησιάζει. Ιωάννης Παπαπέτρου και Όγκνιεν Κούζμιτς μίλησαν για το πόσο μεγάλη σημασία έχει για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα το παιχνίδι της Δευτέρας.

Μπορεί να μην κρίνει κάποιον τίτλο, πιθανώς να μην κρίνει ούτε και το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο στο ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό το διακύβευμα είναι μεγάλο. Οι δύο «αιώνιοι» ψάχνουν φάρμακο για τις πληγές που τους άνοιξε η Ευρωλίγκα και τι καλύτερο από μια νίκη επί του μεγάλου τους αντιπάλου. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Όγκνιεν Κούζμιτς μπορεί να μην έχουν μεγάλη πείρα από αυτά τα ματς, όμως μιλώντας στη Real News φάνηκε πόσο καλά γνωρίζουν τη σημασία τους.

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Το ματς είναι ένα από αυτά που κρίνουν την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας. Το θέλουμε και οι δύο και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό και απαιτητικό παιχνίδι, στη διάρκεια του οποίου πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, σοβαροί και αποτελεσματικοί στην προσπάθειά μας. Ασφαλώς και παίζουν ρόλο η τακτική και όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που κρίνουν ένα ντέρμπι, όμως απαιτείται και καρδιά, πάθος και θέληση για να είσαι στο τέλος εσύ ο νικητής, αυτός που θα ξεχωρίσει στο γήπεδο και θα κάνει τη διαφορά. Περιμένουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει, να σταθεί δίπλα μας, όπως κάνει πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Εμείς από την πλευρά μας θα πράξουμε το καλύτερο δυνατό για τη νίκη».

Όγκνιεν Κούζμιτς: «Περιμένω έναν δυνατό αγώνα, αφού και οι δύο ομάδες θα μπουν στο γήπεδο στοχεύοντας στη νίκη που αξίζει πολλά. Σκοπός μας είναι να παίξουμε όπως ακριβώς με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική, δηλαδή με ενέργεια, δυνατή άμυνα, γρήγορη επίθεση και κυρίως διάρκεια στην απόδοσή μας. Στα ντέρμπι ο καθένας θέλει να παίζει και να βοηθά την ομάδα του. Είναι ματς που στο μυαλό σου δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το πώς θα πετύχεις και θα κυριαρχήσεις επί του αντιπάλου σου. Σίγουρα ένα σουτ, ένα ριμπάουντ ή ένα λάθος μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους και να κρίνουν το παιχνίδι. Γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για σαράντα λεπτά, να δώσουμε μάχη προκειμένου να φύγουμε με το αποτέλεσμα που θα κάνει χαρούμενους και εμάς και τον κόσμο μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: