Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Δέλλας: «Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από τον Παπαδόπουλο»


Δέλλας: «Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από τον Παπαδόπουλο»

Το εγκώμιο του Δημήτρη Παπαδόπουλου έπλεξε ο Τραϊανός Δέλλας που προανήγγειλε μεταγραφικές εξελίξεις για τον Ατρόμητο στις επόμενες μέρες, ενώ χαρακτήρισε κομβικό το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο Τραϊανός Δέλλας, σχολιάζοντας την τελευταία μεταγραφική προσθήκη του Ατρόμητου τονίζοντας ότι ο έμπειρος επιθετικός μπορεί να βοηθήσει, αφού έναν καλό ποδοσφαιρικό εγωισμό.

Παράλληλα, προανήγγειλε μεταγραφικές εξελίξεις στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας ενώ ερωτηθείς για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το χαρακτήρισε κομβικό, καθώς το «τρίποντο» δίνει το δικαίωμα στον Ατρόμητο να κοιτάξει προς τα πάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα στην κάμερα της NOVA:

Για τη σημασία του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ:
«Όντως πρόκειται για ένα κομβικό ματς. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ την προηγούμενη εβδομάδα. Για μας είναι μονόδρομος η νίκη, μέσα στην έδρα μας απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται καλά και να εκμεταλλεύεται τις κόντρα επιθέσεις. Παρ’ όλα αυτά εμείς πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας δώσει περισσότερη άνεση για να κοιτάξουμε προς τα πάνω».

Για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΣ: «Όταν μία ομάδα δεν έχει καλά αποτελέσματα, συνήθως βγάζει μια αντίδραση. Εγώ το περιμένω αυτό. Ο κ. Πετράκης βρίσκεται αρκετά χρόνια στην ομάδα, αλλά ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Αυτό, όμως που με αφορά περισσότερο είναι πώς θα παρουσιαστούμε εμείς έπειτα από όλη αυτή την ταλαιπωρία και τους συνεχόμενους αγώνες. Αυτό θα συνεχιστεί, αφού έχουμε πολλούς αγώνες και αυτό τον μήνα και τον επόμενο, επομένως πρέπει να διαχειριστούμε και τον αγώνα της Κυριακής και τα επόμενα με τους παίκτες που θα επιλέξουμε».

Για την τακτική του ΠΑΣ: «Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες που κλείνονται πολύ καλά πίσω, πρέπει να έχεις υπομονή, να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε μια τέτοια άμυνα. Ωστόσο, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θέλουμε».

Για την προσθήκη του Δημήτρη Παπαδόπουλου: «Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής και πολύ ικανός ποδοσφαιριστής. Έχει στο παρελθόν βοηθήσει παρά πολύ τον Ατρόμητο. Με την επιλογή του θέλουμε να μας δώσει λύσεις μπροστά και ακόμα περισσότερο να βοηθήσει τα νέα παιδιά με την εμπειρία του, να δώσει συμβουλές, να δώσει το καλό παράδειγμα. Ξέρω πολύ καλά την προσωπικότητα του Δημήτρη και θέλει πάντα να νικάει. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από τον Δημήτρη και αυτός θα μπορέσει να μας δώσει αυτό που πραγματικά ξέρει, γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής “εγωιστής” που με τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι όταν όλοι τον θεωρούν ξοφλημένο, αυτός καταφέρνει πάντα και είναι στην πρώτη γραμμή».

Για τα γκολ που περιμένει από τον Παπαδόπουλο: «Το γκολ σίγουρα παίζει ρόλο, αλλά και η μπάλα πρέπει να φτάνει σωστά στον επιθετικό ώστε να μπορεί να τελειώσεις τις φάσεις. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα να διορθώσουμε αυτή την εικόνα. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε βάλει κάποια γκολ, αλλά δεν φτάνουν. Όπως έχω πει και τις προηγούμενες φορές ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλω, αλλά και από την άλλη είναι πολύ δύσκολο να περάσεις πράγματα, όταν έχεις ματς Τετάρτη-Κυριακή, αφού ο χρόνος είναι πολύ λίγος. Επομένως προσπαθούμε μέσα από άλλες μεθόδους να δώσουμε στην ομάδα και στα παιδιά –που προσπαθούν πάρα πολύ, αυτό τους το αναγνωρίζω- τις κατευθύνσεις που θέλουμε».

Για το αν υπάρχει περίπτωση ακόμα μίας προσθήκης μεσοεπιθετικά: «Έχουμε κάποιες συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή και θα δούμε τι χρειάζεται από εδώ και πέρα και νομίζω πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ακόμα μία προσθήκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: