Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Μαρκόπουλος: «Καθόλου καλή άμυνα»


Μαρκόπουλος: «Καθόλου καλή άμυνα»

Στην πολύ κακή άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά και στα μεγάλα καλάθια της Κηφισιάς απέδωσε την ήττα ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Τα μεγάλα καλάθια της Κηφισιάς στο τέλος, αλλά και η κακή άμυνα του ΠΑΟΚ γενικά σε όλο το παιχνίδι, ήταν αυτά που κόστισαν την ήττα σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς για τη νίκη, ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Είχε θέαμα γιατί μπήκαν πάρα πολύ πόντοι , αυτό σημαίνει ότι η άμυνά μας δεν ήταν καθόλου καλή. Εμείς δώσαμε στην Κηφισιά την ευκαιρία να πάρει δύο φορές διαφορά . Και όταν φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και περάσαμε μπροστά τότε κάναμε ορισμένες λανθασμένες αμυντικές καταστάσεις και η Κηφισιά έβαλε δύο μεγάλα καλάθια με τον Κασελάκη και πιστεύω ο Γκίκας έκρινε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κακαρούδης υπογράμμισε: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ . Καταφέραμε να μειώσουμε και να ισοφαρίσουμε δύο φορές αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο που είναι στη Γερμανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: