Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Παπαθεοδώρου: «Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις δύο φορές τον ΠΑΟΚ φέτος»


Παπαθεοδώρου: «Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις δύο φορές τον ΠΑΟΚ φέτος»

Στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες της Κηφισιάς στα τελευταία λεπτά απέδωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Πολύ σπουδαία χαρακτήρισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τη νίκη της Κηφισιάς επί του ΠΑΟΚ, που ήταν η δεύτερη μέσα στη φετινή σεζόν, με τον προπονητή της ομάδας των βορείων προαστίων να στέκεται στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στο τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου. Ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος της 3ης περιόδου και στην αρχή της 4ης αλλά το πολύ σημαντικό για μας είναι ότι επιστρέψαμε μετά από αυτό το come back του ΠΑΟΚ, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια πολύτιμη νίκη σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ περίεργο στο τέλος γιατί είχε πολλές εναλλαγές. Μπήκαμε σε μια διαδικασία με ειδικές καταστάσεις, με φάουλ , με επαναφορές, με διάφορα πράγματα που συνέβησαν αλλά μείναμε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι . Χάσαμε μια διαφορά 9 πόντων 1,5 λεπτό πριν τελειώσει το ματς αλλά στο τέλος οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και έβαλαν τις κρίσιμες βολές που για μένα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την πολύ μεγάλη εμφάνιση και τη νίκη.

Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα σαν την Κηφισιά να κερδίζει δυο φορές τον ΠΑΟΚ την ίδια χρονιά. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε γιατί δυστυχώς είμαστε μια ομάδα που δεν έχει τη δυνατότητα να κρατάει τους καλούς παίκτες . Έχουμε αλλάξει την ομάδα μας και τους πρωταγωνιστές μας δυο φορές αλλά η δουλειά που κάνουν τα υπόλοιπα παιδιά, οι Έλληνες παίκτες, οι οποίοι είναι από την αρχή της χρονιάς μαζί μας και με το χαρακτήρα τον οποίο δείχνουν μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 5η θέση και νομίζω ότι ο βασικός μας στόχος που ήταν η παραμονή στην αρχή της χρονιάς έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό. Τώρα θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε
».

Ο Νίκος Γκίκας, από τη μεριά του, είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου η οποία έδειξε χαρακτήρα και δυο φορές μέσα στη χρονιά κερδίσαμε μια πολύ μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ . Θεωρώ ότι κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στην επίθεση , παίξαμε σε ένα πολύ γρήγορο ρυθμό, ήμασταν αρκετά εύστοχοι από το τρίποντο . Δεν περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ αλλά με τέτοια εμφάνιση μπροστά καταφέραμε να έχουμε μια διαφορά ασφαλείας και ακόμα κι όταν μας έφτασε ο ΠΑΟΚ καταφέραμε να τον περάσουμε με καλές επιλογές . Για τη συνέχεια να πω ότι κοιτάμε πλέον μπροστά, θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, να πλασαριστούμε καλά στα πλέι οφ και κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε. Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ , είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: