Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Βασικός στο ντέρμπι ο Βελλίδης!!


Βασικός στο ντέρμπι ο Βελλίδης!

Φανέλα βασικού με το… καλημέρα θα πάρει ο Μάρκος Βελλίδης. Ο Ιγκόρ Τούντορ αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Ντεμπούτο στον ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει ο Μάρκος Βελλίδης στο αποψινό ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. O 28χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον «Δικέφαλο του Βορρά» την Πέμπτη και λίγες ώρες μετά έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Τούντορ, όχι απλά είναι στην αποστολή, αλλά όπως φαίνεται θα είναι και στην αρχική ενδεκάδα.

Η καλή παρουσία του Ρόμπιν Όλσεν έβαλε σε σκέψεις τον Κροάτη τεχνικό και προβληματίστηκε για τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια και η μπίλια… έκατσε στον πρώην παίκτη του ΠΑΣ και του Άρη.

Πλάγια μπακ θα είναι οι Κοροβέσης (αριστερά), Κίτσιου (δεξιά) και στόπερ οι Βίτορ, Τζαβέλλας. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Τζιόλης και εσωτερικοί μέσοι οι Χαρίσης, Τσίμιροτ. Στα «φτερά» θα είναι οι Ροντρίγκες (δεξιά), Μακ (αριστερά) και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: