Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

«Ρέστα» για Σα και εξτρέμ από ΑΕΚ!


«Ρέστα» για Σα και εξτρέμ από ΑΕΚ

Εντείνει τις προσπάθειες η ΑΕΚ για να νικήσει τον ανταγωνισμό και να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Ορλάντο Σα. Επαφές και για εξτρέμ, πιθανές νέες αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Κρίσιμες είναι οι προσεχείς ώρες για την τελική έκβαση της προσπάθειας της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Ορλάντο Σα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει μια πολύ καλή πρόταση στη Ρέντινγκ για τον Πορτογάλο φορ, ωστόσο δεν παίζουν μόνοι τους.

Η προσφορά της «Ένωσης» για τον ποδοσφαιριστή κυμαίνεται μεταξύ 800.000 και 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο η αγγλική ομάδα δεν δείχνει διάθεση να κατέβει από τα 1,2 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή φημολογείται πως τουλάχιστον δύο ομάδες ακόμη έχουν κινηθεί σοβαρά για τον Ορλάντο Σα και λέγεται πως αυτές είναι οι Μακάμπι Τελ Αβίβ και Κλαμπ Μπριζ.

Η ΑΕΚ επιχειρεί να γεφυρώσει τη μικρή διαφορά με τη Ρέντινγκ έχοντας σύμμαχο και τον παίκτη, που έχει πειστεί για το πρότζεκτ της ομάδας και βλέποντας ότι δεν υπολογίζεται στην Αγγλία αντιμετωπίζει με πολύ θετικό τρόπο την προοπτική να παίξει στην Ελλάδα.

Σε δεύτερο πλάνο έχει περάσει το θέμα του εξτρέμ, για το οποίο-ωστόσο-επίσης αναμένονται εξελίξεις μιας και πλησιάζει στο τέλος της η μεταγραφική περίοδος. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», έχει εντοπιστεί μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ακραίου που καλύπτει τον Γκουστάβο Πογέτ και το όνομά του κρατιέται μυστικό.

Πέρα από προσθήκη ή προσθήκες, είναι πολύ πιθανό ως το τέλος του μήνα να υπάρχουν και νέες αποχωρήσεις, μετά από αυτές των Γροντή, Πεταυράκη και Ανδρεόπουλου. Εφόσον υπάρξει ενδιαφερόμενος για τους Άρθο και Κρισάντους στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να πουν «όχι», ενώ ανοιχτό είναι το θέμα του Ανάκογλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: