Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Τους βγήκαν ξινά τα γέλια!!

Τους βγήκαν ξινά τα γέλια
Σε κακό βγήκαν τα χαμόγελα και οι πανηγυρισμοί στις ομάδες που προηγήθηκαν στα παιχνίδια του 3ου ομίλου του Europa League, καθώς οι αντίπαλοί τους ήταν εκείνοι που επικράτησαν και μάλιστα με «τεσσάρες».

Τρόμαξε κόσμο η Φενερμπαχτσέ με το 4-2 μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ, ενώ η ΑΕ Λεμεσού γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 5-1 στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ.

Στην κορυφή της βαθμολογία πλέον οι δύο ομάδες που πήραν απόψε τη νίκη.

Γκλάντμπαχ-Φενέρμπαχτσε 2-4
(18’ Ντε Γιονγκ, 74’ Ντε Καμάργκο – 25’, 87’ Μπαρόνι, 40’ Μεϊρέλες, 71’ Κάουτ)

Εκτυφλωτικά τα αστέρια της Φενερμπαχτσέ, πήραν το αίμα τους πίσω για όσα είχαν ακούσει μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τους ομίλους του Champions League και έβαλαν την υπογραφή τους στη σπουδαία νίκη της τουρκικής ομάδας. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά πάντως για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν με τον Ντε Γιονγκ στο 18’, όμως η χαρά τους κράτησε μόλις 7 λεπτά. Ο Βραζιλιάνος Κριστιάν Μπαρόνι απάντησε στο 25’ για να έρθει πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μεϊρέλες και να δώσει με το δικό του γκολ προβάδισμα και στο σκορ και στον ψυχολογικό τομέα στους Τούρκους.

Ένα άλλο σπουδαίο όνομα που πήρε φέτος μεταγραφή στη Φενέρ, ο Κάουτ έγραψε το 3-1 στο 71’, ενώ οι παίκτες της Γκλάντμπαχ έδωσαν ελπίδες στους οπαδούς τους όταν με τον Ντε Καμάργκο μείωσαν μετά από τρία λεπτά. Και σε αυτήν την περίπτωση όμως, η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Μπαρόνι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Μαρσέιγ-ΑΕΛ 5-1
(42’ Φανί, 61’ Μεντες, 76’, 90’+3’ Ρεμί, 88’ Ζινιάκ – 22’ Ουόν)

Την απόλυτη καθίζηση εμφάνισε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ η ΑΕΛ. Η κυπριακή ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο 22’ με τον Ουόν, φαίνεται όμως πως το σοκ της ισοφάρισης ελάχιστα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ήταν μεγάλο. Μετά τον Φανί στο 42’ ακολούθησε γαλλική ομοβροντία, ενώ στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Λεμεσού έδειξε σημάδια διάλυσης.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μεντες έδωσε το προβάδισμα στη Μαρσέιγ που ήταν καταιγιστική στη συνέχεια και εκμεταλλεύτηκε κάθε κενό στην αντίπαλη άμυνας. Δύο γκολ σημείωσε ο Ρεμί (76’ και καθυστερήσεις) για να μεσολαβήσει εκείνο του Ζινιάκ στο 88’.

Βαθμολογία

Φενέρμπαχτσε 4
Μαρσέιγ 4
Γκλάντμπαχ 1
ΑΕΛ 1

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

ΑΕΛ-Φενέρμπαχτσε (22:05)
Γκλάντμπαχ-Μαρσέιγ (22:05)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: