Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Χτύπησε Μπακέρο η ΑΕΚ!!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του παλαίμαχου άσου της Μπαρτσελόνα και αρχηγού της ντριμ τιμ του Κρόιφ, Χοσέ Μάρι Μπακέρο!
Χτύπησε Μπακέρο η ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ από το περασμένο Σάββατο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά και την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου. Ο Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, αρχικά δέχτηκε αρκετές προτάσεις από μάνατζερ προπονητών και εν συνεχεία ξεχώρισε τις περιπτώσεις.
Οι πρώτες δύο κινήσεις, ο Άγγελος Αναστασιάδης αλλά και ο Τραϊανός Δέλλας, μετά από επίσημη πρόταση απάντησαν και οι δύο αρνητικά.
Μετά και τις δύο αρνητικές απαντήσεις για διαφορετικούς λόγους, στην ΠΑΕ ΑΕΚ ξεχώρισαν ορισμένες περιπτώσεις προπονητών. Τα ονόματα που σημειώθηκαν στη΄λίστα ήταν αυτά των Λίνεν, Κόουλμαν, Χάβου και Ουζουνίδη. Μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν πως υπάρχει και ένα όνομα έκπληξη...
Σύμφωνα με πληροφορίες η "έκπληξη" αυτή δεν αποκλείεται να είναι ο Ισπανός προπονητής και παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα, Χοσέ Μάρι Μπακέρο!
Άνθρωπος που λειτούργησε για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ, έκανε κρούση στον Μπακέρο προκειμένου να εξετάσει εάν τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο πάλαι ποτέ αρχηγός της ντριμ τιμ του Κρόιφ, είναι γνώστης της οικονομικής και αγωνιστικής κατάστασης της ΑΕΚ και ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έγινε από την Ένωση.
Πάντως δεν αποκλείεται ο άνθρωπος που λειτούργησε για λογαριασμό της ΑΕΚ, να είναι ο Βασίλης Τσιάρτας.
Πολόνια όπως... ΑΕΚ και η 3αρα στη Σίτι!
Ο Χοσέ Μάρι Μπακέρο γεννημένος στην Ναβάρα, το 1963, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεάλ Σοσιεδάδ (1980-88) και εν συνεχεία στην Μπαρτσελόνα (1988-97), όπου διετέλεσε και αρχηγός της ντριμ τιμ του Κρόιφ.
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από την Πουέμπλα το 99' και το 2005 πέρασε από την δεύτερη ομάδα της Μάλαγα και την επόμενη χρονιά έκανε το μεγάλο βήμα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Το 2009-10 ο Μπακέρο πήγε στην Πολόνια Βαρσοβίας η οποία ήταν τελευταία στο πρωτάθλημα και κατάφερε να την σώσει, ενώ πέτυχε και την πρώτη νίκη απέναντι στην μισητή Λέγκια μετά από 10 χρόνια. Την επόμενη σεζόν και για δύο χρόνια, κάθισε στον πάγκο της Λέχ Πόζναν και στο ντεμπούτο του στο Γιουρόπα Λιγκ, νίκησε με 3-1 την Μάντσεστερ Σίτι!
ΠΗΓΗ: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: