Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

«Τον Σαρρή τον έβγαλε το σύστημα»

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος και σύμβουλος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» με αφορμή τις αυριανές εκλογές της Ομοσπονδίας, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις του για την υποψηφιότητα του Γιώργου Σαρρή.

Αναλυτικά:

Στην αρχή αναφέρθηκε στις εκλογές της ΕΠΟ τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο υπέρ του Γιώργου Σαρρή, παρά τις προβλέψεις.: «Η πρόβλεψη είναι ότι είναι ντέρμπι. Θα διαφοροποιηθούν πολλά κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Οι πρόεδροι των ενώσεων θα καταλάβουν έστω και την τελευταία στιγμή ότι να καταλήξουν σε έναν άνθρωπο που δεν έχει την πείρα για την προεδρία της ΕΠΟ και δεν θα μπορεί να είναι δίπλα στα προβλήματα, δεν είναι ό,τι καλύτερο» και πρόσθεσε αναφερόμενος στην εμπειρία που διαθέτει ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Επίσης πρόβλημα είναι και αυτό της εμπειρίας. Όταν έχεις διοικήσει για έξι χρόνια έχεις συναντήσει πολλά προβλήματα και ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις».

Για τις δηλώσεις Καραμελίδη , ο οποίος είχε υπογραμμίσει πως το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι 37-22 υπέρ της πλευράς Σαρρή: «Κάτι θα ξέρει. Είναι έμπειρος. Είναι καλός παράγοντας, αλλά δεν ξέρω από πού το συμπεραίνει. Δεν ξέρω τα κίνητρά του, όπως και τον υπόλοιπων από την Βόρεια Ελλάδα που πηγαίνουν με τον Γιώργο Σαρρή».
Για το λόγο που οι περισσότερες Ενώσεις επιλέγουν την πλευρά Σαρρή: «Στην Ελλάδα ζούμε. Υπάρχει το σύστημα. Πως δεν έγινα εγώ πρόεδρος το 2009; Το σύστημα είναι τα κόμματα και οι μεγάλες ομάδες. Υπάρχουν άνθρωποι που παρεμβαίνουν με τον τρόπο τους και διαστρεβλώνουν το αποτέλεσμα του εκλογικού σώματος.

Για τις αποκαλύψεις για τον Θόδωρο Κιλτίδη: «Θέλω να θίξω τη συμπεριφορά του βουλευτή. Θα πρέπει να μπει στο βιβλίο γκίνες. Έχει αλλάξει 4 κόμματα σε μια πολιτική περίοδο. Εγώ είχα πει ότι αυτά που είχε πει ο κ. Ψωμιάδης δεν με εκφράζουν».

Για το λόγο που οι δύο υποψήφιοι δεν τίθενται αντιμέτωποι σε μια δημόσια εμφάνιση: «Έχουν δώσει συνεντεύξεις. Ο ένας υποψήφιος δεν ξέρει καλά το αντικείμενο για να συμμετέχει σε μια δημόσια συζητήσει και ο άλλος έχει λοιδορηθεί από πολλά ΜΜΕ. Αυτό τον έχει φθείρει ψυχολογικά. Όλοι ασχολήθηκαν με τον Γκαγκάτση. Όλοι έχουν κάνει σφάλματα. Από τη μια πλευρά υπάρχει ένα σπουργίτι και από την άλλη ένας αετός. Να βγουν μαζί να πούνε τι;. Εγώ προτιμώ να είμαι με τον αετό».

Για το τι λάθος έχει κάνει ο Γκαγκάτσης κατά την προεδρία του: «Το λάθος του Γκαγκάτση είναι ο χειρισμός της ελληνικής διαιτησίας τα τελευταία χρόνια. Οι πρόεδροι δέχονται κάποια ρουσφέτια στην αξιολόγηση. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τη διάρθρωση της διαιτησίας. Θα πρέπει το σύστημα να είναι μικτό».


Για το τι θα επιφέρει η εκλογή Σαρρή: «Αν δεν εκλεγούμε εμείς, η άλλη διοίκηση δεν θα έχει ζωή. Θα έχει να κάνει με το σύστημα και θα έχει τα υλικά της προηγούμενης διοίκησης. Όλοι θα είναι οι ίδιοι αν εκλεγούν αυτοί. Δεν έχουν το σθένος. Δεν θα υπάρχει φωνή αντίδρασης. Προς τα εκεί πάμε».

Για το αν ο Σαρρής είναι στο άρμα του Ολυμπιακού: «Σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι στα επίσημα, όπως εγώ πάω στον ΠΑΟΚ γιατί είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Δεν είναι κακό. Αλλά είναι προκάτ και τον έβγαλε το σύστημα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ο Ολυμπιακός από πίσω του, αλλά είναι μέσα στο σύστημα και καταλαβαίνεται τι θέλω να πω».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: