Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μαρινάκης: «Έχει τα φόντα για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Το κλίμα από την Κρήτη λίγο πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και τα νέα του ΟΦΗ, μετέφερε μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο», ο γενικός αρχηγός της κρητικής ομάδας, Πέτρος Μαρινάκης.

Για την προετοιμασία της ομάδας, είπε: «Σήμερα έχουμε την τελευταία προπόνηση. Έχουμε τα γνωστά προβλήματα που υπήρχαν με Βαλεριάνο και Μπούρμπο, έχει ένα μικρό πρόβλημα και ο Ζαχαράκης, από εκεί και πέρα κύλησε ομαλά η προπόνηση. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την θέση στη βαθμολογία, δεν είναι σωστό να γίνεται λόγος από τώρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με τον ΠΑΟΚ και έχουμε το μυαλό μας σε αυτό».

Για τις διαφορές του ΟΦΗ σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο, τόνισε : «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με πέρυσι, είχαμε ουσιαστικά άλλη ομάδα, με νεώτερους ανθρώπους. Στα προβλήματα θα πρέπει να προστεθεί και το οικονομικό. Η ομάδα του ΟΦΗ πέρα από τα προβλήματά της, έχει τον κόσμο της. Θα μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματά της».

Ενώ για το αν βοηθά την ομάδα του πως κάποιοι παίκτες της, έχουν αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Δεν παίζει ρόλο ότι έχουμε κάποιους παίκτες που έχουν παίξει και στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλοί παίκτες και αυτό είναι το σημαντικό».

Ενώ για το αν θα λείψει ο Δώνης από τον ΠΑΟΚ, αφού είναι τιμωρημένος, αλλά και για το πως βλέπει αγωνιστικά φέτος τον "δικέφαλο", ανέλυσε: «Δεν νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο ότι ο Δώνης δεν θα κάθεται στον πάγκο, από τη στιγμή που θα καθοδηγήσει την ομάδα πριν από τον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό σύνολο και έχει τα φόντα να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα, αρκεί να μην χάνει τους "εύκολους" βαθμούς. Όλα όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, παίζει ρόλο και η τύχη. Αύριο περιμένουμε πολύ κόσμο και από φίλους του ΟΦΗ, αλλά και του ΠΑΟΚ. ?Ετσι και αλλιώς το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή, τίποτε λιγότερο».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: