Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

«Ζωντανός» με... Κατσουράνη!

Ο αρχισυντάκτης του gazzetta.gr Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για τον «άλλο Παναθηναϊκό» που παρουσιάστηκε με την Τότεναμ και την... πρώτη μάχη που κέρδισε ο Αλαφούζος!
Και ξαφνικά, εκεί που όλη η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη μαζί είχε... φορτώσει σπίτια και εξοχικά στο εύκολο πέρασμα της Τότεναμ από το ΟΑΚΑ, ο «τραγικός» φετινός Παναθηναϊκός έγινε... PA NA THI NAI KOS!
Ακόμη και το μεσημέρι της Πέμπτης όταν έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Φερέιρα η ατάκα «θα μετρήσει πολλά ο Παναθηναϊκός» πρέπει να ακούστηκε από το Καστελόριζο μέχρι τον Έβρο!
Όμως λογάριαζαν χωρίς κάτι άλλο που... ακούστηκε ακόμη πιο δυνατά μια μέρα πριν μέσα στα «πράσινα» αποδυτήρια. Με το... μπαμ του Γιάννη Αλαφούζου την ώρα που ανακοίνωνε στους παίκτες το διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον «κύριο Κατσουράνη». Δεν γνωρίζω αν ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είναι λάτρης των mind games.
Όμως επειδή το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που τις περισσότερες όλοι και όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα ο... πρώτος γύρος του ανήκει. Γιατί όταν οι ίδιοι παίκτες είναι ράθυμοι και χωρίς πάθος με τον Πανθρακικό και την Τρίπολη και κόντρα στην Τότεναμ... σκίζονται μάλλον πήραν το μήνυμα.
Βέβαια από ένα ματς δεν μπορεί να φανεί αυτό και για καλύτερο δείγμα θα περιμένουμε και τον αγώνα της Κυριακής στα Πηγάδια με την Ξάνθη. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι όπως λέει και η νεολαία ότι... την άκουσαν για τα καλά όλοι τους.
Από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που ίσως εκ των υστέρων αναγκάσει τον Βίλας Μπόας να αναρωτηθεί «who is Giourkas» με μια εμφάνιση από τα «πολύ παλιά», τον Κουίνσι που θυμήθηκε την περσινή καλή χρονιά του, μέχρι και τον Τοτσέ που από «Σίγκουρντσον του 2012» έκανε... πλασέ α λα Σισέ!
Τελικά ίσως χρειαζόταν... ως άλλη Ιφιγένεια να «θυσιαστεί» ο Κατσουράνης για να ξυπνήσουν (ή να φοβηθούν;) οι άλλοι παίκτες στον Παναθηναϊκό; Ποιος ξέρει; Άβυσσος η ψυχή του ποδοσφαιριστή.
Τουλάχιστον πάντως φάνηκε ότι υπάρχει ζωή στον πλανήτη ΠΑΟ και δεν θα είναι απλός κομπάρσος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη πριν καν έρθουν τα πρωτοβρόχια!



πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: