Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μπαρτζώκας: «Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο»

Μπαρτζώκας: «Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο»
Στο γεγονός πως οι παίκτες του Ολυμπιακού σεβάστηκαν τη Νέα Κηφισιά στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την άνετη πρόκριση των Πειραιωτών επί της ομάδας της Α2 στο Κύπελλο. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είναι καταπληκτικό πως βρέθηκε αυτή η ομάδα στη δεύτερη κατηγορία και τις ευχήθηκε τα καλύτερα. Έδωσε το σύνθημα ια τον αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ την επόμενη εβδομάδα και περιμένει την επιστολή του Λο. Στάθηκε στον σωστό προγραμματισμό και εκθείασε τη νοοτροπία των παικτών.

Αναλυτικά: «Ευχαριστούμε τον κόουτς για τα καλά λόγια και τα ατομικά και τα ομαδικά. Θυμάμαι τη Νέα Κηφισιά από την Γ’ ΕΣΚΑ και τώρα είναι στην Α2 και διεκδικεί άνοδο με τον ίδιο πρόεδρο και τον Μενουδάκο παίκτη. Είναι κάτι σαν όνειρο όλο αυτό που ζουν και βρίσκονται πλέον κοντά στην Α1. Θέλαμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο και να μη χάσουμε το απόγευμά μας. Όσοι και όσο έπαιξαν, το έκαναν σωστά. Αξίζει συγχαρητήρια η Κηφισιά που έφτασε ως εδώ και όσα έχει καταφέρει. Τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Πλέον, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Κάχα. Ένα ματς δύσκολο, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα με έμπειρο προπονητή και είναι πρεμιέρα. Οπότε, πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη. Ο Λο έχει μπει σε μια διαδικασία ατομικής προπόνησης με μπάλα, πριν το ματς με την Κάχα θα έχουμε να πούμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Όχι, δεν θα δώσουμε φιλικό το σαββατοκύριακο. Ευτυχώς, κάναμε σωστό προγραμματισμό με δυνατά παιχνίδια, αν είμαστε υγιείς να είμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι.

Οι παίκτες μας έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει, όχι επειδή είναι οι καλύτεροι της Ευρώπης, αλλά επειδή είναι και στη νοοτροπία σωστοί. Το πιο σημαντικό κεφάλαιο, είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Και αυτό θα μας κάνει πάλι πρωταθλητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: