Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Όλοι στο χορό...!!

Όλοι στο χορό...
Ένα μεγάλο… μπέρδεμα έγινε ο 5ος όμιλος του Γιουρόπα Λιγκ μετά και την διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής. Η Μόλντε νίκησε 2-0 την Στουτγκάρδη εντός έδρας ενώ το «τρίποντο» πήρε και η Στεάουα Βουκουρεστίου επί της Κοπεγχάγης με σκορ 1-0.

Στεάουα Βουκ-Κοπεγχάγη 1-0

Είχε όλες τις… προϋποθέσεις για να αρχίσει και να μείνει στην ισοπαλία. Φάνηκε και μέσα στο γήπεδο. Η Στεάουα είχε την πρωτοβουλία καθώς έπαιζε μέσα στην έδρα της αλλά ως εκεί… Δεν έκανε φάσεις, δεν βρήκε το γκολ και μέχρι το 83΄όλα έδειχναν ότι πάμε για το 0-0. Στην προσπάθεια του Νίκολιτς όμως, ο Σίγκουρντσον έβαλε το πόδι και άλλαξε πορεία στην μπάλα στέλνοντάς την στην εστία της ομάδας του και κάνοντας το 1-0. Αυτό έμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε στους Ρουμάνους ένα πολύτιμο «τρίποντο».

Μόλντε-Στουτγκάρδη 2-0

Οι Γερμανοί πήγαν στην Νορβηγία ως το μεγάλο φαβορί. Αλλά εκεί τα πράγματα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν απλά… Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο «μέτρησαν» τον αντίπαλο. Του έδωσαν χώρο αλλά… «τζίφος». Έτσι στο δεύτερο, βγήκαν στην επίθεση και έψαξαν την νίκη. Ο Μπέργκετ στο 58΄άνοιξε το σκορ και έβαλε πολύ δύσκολα στην Στουτγκάρδη.

Αφού για μισή ώρα το ματς είχε την εικόνα που ήθελε η Μόλντε, στο 88΄αποφάσισε να το… «κλειδώσει». Ο Τσίμα κατάφερε να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα για την ομάδα του και να κάνει το τελικό 2-0.

Βαθμολογία

Στεάουα 4
Μόλντε 3
Κοπεγχάγη 3
Στουτγκάρδη 1

Επόμενη αγωνιστική (3η, 25/10)
Στεάουα-Μόλντε
Στουτγκάρδη-Κοπεγχάγη



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: