Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Όλοι ίσοι απέναντι στον κανονισμό!!

Όλοι ίσοι απέναντι στον κανονισμό
Πιο ακριβά από όσο περίμενε, «πλήρωσε» την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς με την Τορίνο ο Μάξι Λόπεζ. Ο επιθετικός της Σαμπντόρια εκτός των δύο αγωνιστικών ποινής που του επιβλήθηκαν, δεν εισέπραξε το μισθό που αντιστοιχεί στις δύο εβδομάδες που απουσίασε από επίσημους αγώνες της ομάδας του.

Κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία η διοίκηση της Σαμπντόρια είχε ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πως ο εσωτερικός κανονισμός είναι «ιερός» και πως κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από αυτόν. Ο κανονισμός αυτός που συνετάχθη από τον προπονητή Τσίρο Φεράρα σε συνεργασία με τη διοίκηση, εφαρμόστηκε κατά γράμμα την εβδομάδα που μας πέρασε. Πρώτο «θύμα» του ο Μάξι Λόπεζ.

Ο Αργεντινός επιθετικός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της Σαμπντόρια με την Τορίνο και του επιβλήθηκε τιμωρία δύο αγωνιστικών. Σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό η διοίκηση είχε το δικαίωμα να του κατακρατήσει χρηματικό ποσό που αναλογεί σε δύο εβδομάδων μισθό, κάτι που έκανε, αφού πρώτα ενημέρωσε τόσο τον ίδιο, όσο και τον Φεράρα.

Να σημειωθεί πως στις πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο ο Λόπεζ είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και έχει συμβάλει ώστε η ομάδα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο κανονισμός, όμως, είναι κανονισμός…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: