Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Τριανταφυλλόπουλος: «Σήμερα έγινε η αρχή»

Τριανταφυλλόπουλος: «Σήμερα έγινε η αρχή»
Αφετηρία για ακόμη καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζει την ισοπαλία απέναντι στην Τότεναμ ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ο νεαρός κεντρικό αμυντικός, ο οποίος είχε καλή υπόθεση στο 1-1 κόντρα στην αγγλική ομάδα πρόσθεσε πως πλέον οι «πράσινοι» σκέφτονται την Ξάνθη, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας.

«Νιώθω πολύ όμορφα. Παίξαμε καλά και καταφέραμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα θα δουλέψει στη συνέχεια και θα δείξει διαφορετικό πρόσωπο», ανέφερε αρχικά. Δική μου δουλειά είναι να δώσω το 100% ανεξαρτήτως αντιπάλου και εγώ με τη σειρά μου θα παλέψω για την ομάδα. Δεν είναι μόνο η ισοπαλία με την Τότεναμ αλλά ο τρόπος που αγωνιστήκαμε και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Η αρχή έγινε σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε το ίδιο πρόσωπο και με την Ξάνθη γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς», είπε αρχικά στους δημοσιογράφους ο Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μίλησε και για τις δικές του μονομαχίες με τους ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας:

«Ήταν αρκετά δύσκολο. Ήταν ταχύτατοι, δυνατοί και έξυπνοι, αλλά τα καταφέραμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους οπαδούς του «τριφυλλιού»:

«Ο κόσμος πρέπει να μείνει δίπλα στην ομάδα, όπως κάνει τώρα. Τον ευχαριστούμε και θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι και να τους ευχαριστήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: