Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Κλάους και Λόρενς έδωσαν σύνθημα νίκης με ΟΦΗ!!

Τα βραβεία τους για το καλύτερο γκολ, αλλά και τον πολυτιμότερο παίκτη της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ παρέλαβαν σήμερα σε ειδική εκδήλωση στην Τούμπα οι Κλάους Αθανασιάδης και Λίαμ Λόρενς.

Το βραβείο στους παίκτες του Δικεφάλου παρέδωσε ο κ. Λιβάρδας, ιδιοκτήτης της εταιρείας χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "ΛΙΒΑΡΔΑΣ Α.Ε.",

Ο Κλάους είπε για το γκολ κόντρα στον Άρη: "Ευχαριστώ τον κόσμο. Αυτό με τον Αρη είναι από τα πιο όμορφα γκολ που έχω πετύχει. Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, χρειάζεται το πάθος που είχαμε με τον Αρη για να πάρουμε τη νίκη. Στα προηγούμενα ματς είχαμε κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως του Σαλπιγγίδη και του Γκαρσία, πιστεύω πάντως ότι όποιο παιδί και να παίζει θα ανταπεξέλθει".

Για τα γκολ με μία επαφή: "Είναι πιο εύκολο για μένα να σκοράρω με την μία επαφή, θέλω να πετύχω και ένα γκολ με ψαλίδι. Εχω δηλώσει ότι στόχος μου είναι να ξεπεράσω τον περσινό αριθμό των γκολ που σημείωσα".

Για τα χαμένα τετ α τετ: "Θα προσαρμοστώ και σε αυτό, είμαστε πολύ καλά μετά τη νίκη επί του Αρη, έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία".

Για τους πρώην συμπαίκτες του που πλέον παίζουν στον ΟΦΗ: "Σίγουρα, πέρασαν από εδώ τους θυμόμαστε πιστεύω θυμούνται κι αυτοί τον ΠΑΟΚ, θα μιλήσουμε έχουμε να πούμε πολλά και για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι".

Ο Λίαμ Λόρενς από την πλευρά του είπε:"Θα ήταν καλό να βγει το γκολ μου καλύτερο, αλλά είμαι χαρούμενος για τον Κλάους γιατί πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ".

Για το μεγάλο ποσοστό που έλαβε στην ψηφοφορία: "Οι φίλαθλοι με συμπεριφέρονται πολύ καλά, εκτιμούν ότι δουλεύω πολύ στο γήπεδο και αυτό για μένα είναι επιβράβευση".

Για την απουσία του στο ματς με τον ΟΦΗ: "Σίγουρα μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και χωρίς εμένα. Έχουμε καλούς παίκτες, επιστρέφει και ο Σαλπιγγίδης και νομίζω πως με τον Κλάους θα πετύχουν τα γκολ που χρειάζονται".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: