Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Φίγκο: «Ήθελε να παραμείνει στη Ρεάλ ο Ραούλ»

Φίγκο: «Ήθελε να παραμείνει στη Ρεάλ ο Ραούλ»
Την άποψη πως ο Ραούλ θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, αν οι ιθύνοντες της ομάδας δεν τον ανάγκαζαν με τη συμπεριφορά τους να φύγει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», εξέφρασε ο Λουίς Φίγκο.

Εκτός αυτού ο παλαίμαχος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μίλησε τόσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και για τον Λιονέλ Μέσι και ποιος από τους δύο θα πρέπει να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα».

«Ο Ραούλ ήθελε να κλείσει τη καριέρα του στην Ρεάλ, αλλά αυτό δεν έμελλε να συμβεί. Οι ιθύνοντες του συλλόγου τον έδιωξαν από τη Μαδρίτη. Ελπίζω να είναι χαρούμενος στο Κατάρ», τα λόγια του Φίγκο.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στην «κούρσα» που κάνουν από την αρχή της σεζόν Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να κατακτήσουν τη «Χρυσή Μπάλα»: «Πιστεύω πως ο Ρονάλντο μπορεί να κερδίσει την “Χρυσή Μπάλα” φέτος γιατί πήρε το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω γιατί είναι δυστυχισμένος. Ρωτήστε τον. Δεν μπλέκομαι σε θέματα άλλων. Δεν μπορώ να απαντήσω αν ο Ρονάλντο ή ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης. Η διαφορά των οκτώ βαθμών που έχει η Μπάρτσα από την Ρεάλ δεν είναι μη αναστρέψιμη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να τελειώσει».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: