Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Δεν χάρηκαν τα Ελληνόπουλα!!

Δεν χάρηκαν τα Ελληνόπουλα
Το παιχνίδι για τη Λεβάντε στην έδρα του Ανόβερου ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως οι Νίκος Καράμπελας και Φάνης Γκέκας που ήταν βασικοί δεν το χάρηκαν, καθώς οι Ισπανοί ηττήθηκαν τελικά με σκορ 2-1. Έσωσε τα προσχήματα στο τέλος η Τβέντε, με το 2-2 που απέσπασε στην έδρα της Χέλσινμποργκ για τον 12ο όμιλο του Europa League.

Οι «δικοί μας» Καράμπελας και Γκέκας βρέθηκαν στην αρχική σύνθεση της Λεβάντε. Μάλιστα ο διεθνής επιθετικός στο 10’ κέρδισε την ανατροπή από τους Γερμανούς. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Μίτσελ, την ώρα που το Αννόβερο συνέχιζε πλέον με 10 παίκτες. Κι όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν το ματς. Στο 21’ και πάλι με πέναλτι το Αννόβερο έκανε το 1-1 με τον Χουστζι, ενώ η ολική ανατροπή έγινε με την έναρξη του δεύτερου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 49’ με τον Για Κόναν και έτσι Γκέκας και Καράμπελας έφυγαν από το γήπεδο με… κατεβασμένο κεφάλι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τβέντε ήταν αγνώριστη. Κόντρα στην αδύναμη Χέλσινμποργκ τα βρήκε «σκούρα» και τελικά αρκέστηκε μόνο στον ένα βαθμό. Μόλις στο 7’ οι Σουηδοί προηγήθηκαν 1-0 με τον Ντούρτιτς, με τον ίδιο παίκτη να δίνει… αέρα δύο γκολ στην Χέλσινμποργκ στο 43’. Πίεσαν στο τέλος οι Ολλανδοί για να γλιτώσουν τα χειρότερα και έστω και εν μέρει το κατάφεραν. Στο 74’ ο Μπένγκτσον μείωσε σε 2-1 για να έρθει ο Ντάγκλας στο 88’ να κάνει το τελικό 2-2.

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής:

Αννόβερο - Λεβάντε 2-1
Χέλσινμποργκ - Τβέντε 2-2

Βαθμολογία 12ου ομίλου:

Αννόβερο 4
Λεβάντε 3
Τβέντε 2
Χέλσινμποργκ 1

Η επόμενη τρίτη αγωνιστική (25/10):

Χέλσινμποργκ – Αννόβερο

Λεβάντε - Τβέντε



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: