Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

«Τριάρα» και κορυφή για Νιούκαστλ!

«Τριάρα» και κορυφή για Νιούκαστλ
Ήταν το μεγάλο φαβορί και το έδειξε. Η Νιούκαστλ πάτησε «γκάζι» όσο χρειαζόταν, «καθάρισε» με σκορ 3-0 την Μπορντό εντός έδρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. «Τρίποντο» και για την Μπριζ, 2-0 την Μαρίτιμο.

Νιούκαστλ-Μπορντό 3-0

Από το ξεκίνημα η ομάδα του Πάρντιου μπήκε με ξεκάθαρο στόχο να «καθαρίσει» νωρίς το παιχνίδι και να μην δώσει κανένα δικαίωμα στην Μπορντό να την αμφισβητήσει. Ο Αμεόμπι στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ ενώ στο 40΄ο Ενρίκε με αυτογκόλ έβαλε τα πράγματα σε μία… τάξη με το 2-0.

Οι Γάλλοι δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν και έτσι, η Νιούκαστλ με τον Σισέ στο 49΄τους έδωσε την χαριστική βολή, έκανε το 3-0 και ανέβηκε με 4 πόντους στην κορυφή του πίνακα.

Κλαμπ Μπριζ-Μαρίτιμο 2-0

Στο Βέλγιο, η Μπριζ ήθελε πάση θυσία το «τρίποντο» για να μην χάσει έδαφος στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Απέναντι στην Μαρίτιμο, είχε δύσκολο έργο για ένα ημίχρονο. Δεν έβρισκε τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και… αγχώθηκε. Το τέρμα όμως του Μπάκα στο 57΄ήταν αυτός που της έλυσε τα… πόδια. Είχε τον έλεγχο και στο 71΄με τον Βλέμινχ έκανε το 2-0 ενώ είχε και φάση με διπλό δοκάρι για πετύχει και τρίτο τέρμα.

Βαθμολογία

Νιούκαστλ 4
Μπορντό 3
Μπριζ 3
Μαρίτιμο 1

Επόμενη αγωνιστική (3η, 25/10)
Νιούκαστλ-Κλαμπ Μπριζ
Μαρίτιμο-Μπορντό

Δεν υπάρχουν σχόλια: