Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ομπράντοβιτς: «Δεμένοι με αυτόν τον τόπο»

Ομπράντοβιτς: «Δεμένοι με αυτόν τον τόπο»
Για τους ισχυρούς δεσμούς του με την Ελλάδα, πέρα από το χώρο του αθλητισμού, μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής στην οποία θα βραβευτούν Σέρβοι προπονητές και παίκτες που έχουν περάσει από τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο «Ζοτς» χαρακτηριστικά ανέφερε πως αν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τελείωσαν τον Ιούνιο, έχει επισκεφτεί από τότε την Αθήνα πέντε φορές.


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες γι’ αυτή τη θαυμάσια εκδήλωση. Είναι ένα υπέροχο γεγονός. Είμαι χαρούμενος αν δω ότι οι άνθρωποι έμαθαν κάτι από εμάς. Όπως εμείς μάθαμε αρκετά από αυτούς. Αυτό που νομίζω ότι έχουμε ίδιο Σέρβοι και Έλληνες είναι η ευφορία που νιώθουμε μέσα στους αγώνες. Θα ήταν καλό βέβαια να συμπεριφερόμαστε λίγο πιο φυσιολογικά και στις νίκες και στις ήττες», είπε ο πολυνίκης Σέρβος κόουτς και συνέχισε:

«Εγώ τελείωσα με τις υποχρεώσεις μου στην Ελλάδα τον Ιούνη και μέχρι σήμερα ήμουν σε διακοπές αλλά ήρθα στην Αθήνα πέντε φορές. Είμαστε δεμένοι με αυτόν τον τόπο». 



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: