Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μποντιρόγκα: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Παναθηναϊκό»

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα βρίσκεται στην Αθήνα και θα τιμηθεί μαζί με τους συμπατριώτες του για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό και τον ελληνικό αθλητισμό.
Ο Σέρβος άσος που τίμησε τη φανέλα του τριφυλλιού χαρακτήρισε δεύτερη πατρίδα του την Αθήνα και τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα χρόνια που έζησε στον Παναθηναϊκό: «Η Αθήνα είναι δεύτερη πατρίδα μου» είπε αρχικά ο Μποντιρόγκα στα ελληνικά και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Αθήνα. Είμαι χαρούμενος για αυτή την σπέσιαλ βραδιά για τους Σέρβους που έχουν δώσει κάτι στον ελληνικό αθλητισμό. Η Αθήνα είναι η δεύτερη πατρίδα μου και είναι ξεχωριστό για μένα να γυρίζω εδώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που πέρασα στον Παναθηναϊκό. Οι φίλαθλοί του με αγαπουν και το έχουν αποδείξει αλλά και εγώ τους αγαπάω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το 1999 που όταν τα πάντα ήταν δύσκολα για το σερβικό λαό, οι Ελληνες ήταν δίπλα μας και μας συμπαραστάθηκαν όπως μπορούσαν. Είναι απίστευτο για μένα» τόνισε και ολοκλήρωσε αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα: «Ποτε δεν ξέρεις αν θα γυρίσω. Είμαι στη Σερβία με την οικογένεια μου και ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο».
Τομάσεβιτς: «πάντα φαν της Ελλάδας»
Από την πλευρά του ο Τομάσεβιτς χαρακτήρισε μεγάλλο κομμάτι της ζωής του την Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω όλα όσα έζησα στην Αθήνα. Τους τίτλους, τις νίκες και τα μπυζούκια με τον Παναθηναϊκό. Θα είμαι πάντα φαν της Ελλάδας. Τώρα στο Βελιγράδι, μαζί με τον Μποντίρογκα στην Ομοσπονδία, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το μπάσκετ ψηλά, όσο δύσκολο και αν είναι.


πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: