Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει στο «backstage» για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που από το πρώτο ματς του πρωταθλήματος στη Λιβαδειά είχε δείξει ότι επέστρεψε...
Click here to find out more!
Δεν είναι η καταπληκτική ασίστ του που μας θύμισε τον πολύ καλό παλιό Γιούρκα. Δεν είναι καν ότι κόντρα στην Τότεναμ έκανε υπέροχο ματς και ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, είναι γενικά η φετινή παρουσία του που σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό το παιδί επέστρεψε μετά από χρόνια...
Από το πρώτο ματς του πρωταθλήματος στη Λιβαδειά, το μοναδικό που έχει νικήσει ως τώρα ο ΠΑΟ, ήταν εμφανές ότι ο Γιούρκας Σειταρίδης, ξαναθυμίζει τον καλό εαυτό του.
Αλήθεια δεν ξέρω, δεν μπορώ να θυμηθώ καν, πόσα χρόνια πίσω πρέπει να φτάσουμε για να βρούμε ματς στο οποίο ο Σειταρίδης ήταν ο MVP της αναμέτρησης. Και σε τι ματς; Οχι μόνο κόντρα στην Τότεναμ, αλλά και με προσωπικό αντίπαλο ένα από τα δύο τρία καλύτερα αριστερά εξτρέμ στον κόσμο, τον Γκάρεθ Μπέιλ.
Οσο για την συνολική παρουσία του Παναθηναϊκού, δεν ήταν αυτό που λέμε ικανοποιητική, αλλά σε σχέση με αυτό που μας είχε δείξει στα τελευταία ματς, ήταν σαφώς βελτιωμένος και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Επιτέλους έβγαλε αντίδραση, έδειξε ότι δεν θέλει να φύγει για ένα ακόμη ματς με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο και κυρίως έδειξε ότι η φανέλα του ακόμη μετράει, αρκεί να το θυμούνται που και που ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του.
Οχι τα προβλήματα του Παναθηναϊκού δεν λύθηκαν. Οχι, δεν συνήλθε η ομάδα, ούτε πλησιάζει καν στο επίπεδο που θα έπρεπε να είναι, αλλά ίσως αυτή η ισοπαλία με την Τότεναμ να είναι η αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα.
Αυτό το αποτέλεσμα θα δώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μετά από καιρό ψυχολογία στον Παναθηναϊκό, κάτι που τόσο πολύ έψαχνε και ο Φερέιρα και επιπλέον του έδωσε κίνητρο και για τα επόμενα ευρωπαϊκά ματς. Διότι αν ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί στο ΟΑΚΑ από την Τότεναμ τότε δεν θα υπήρχαν πιθανότητες. Τώρα τουλάχιστον τα δύο ματς με την Λάτσιο που ακολουθούν θα είναι ματς γεμάτα ενδιαφέρον για τον ΠΑΟ.

πηγή: gazzetta.gr