Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Εδώ είναι Ευρώπη…!!

Εδώ είναι Ευρώπη…
Το… σκληρό πρόσωπο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έδειξε στη Νάπολι η Αϊντχόφεν για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς επικράτησε με 3-0 στο «Φιλιπς Στάντιον».

Μπορεί οι «παρτενπέι» να τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο οι Ολλανδοί με εξαιρετική εμφάνιση πήραν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση και έδειξαν ότι τα πράγματα στην... Ευρώπη είναι διαφορετικά.

Στο άλλο παιχνίδι η Ντίπρο πήρε τη νίκη εκτός έδρας με 3-2 ανατρέποντας το σκορ δύο φορές.

Μετά και απο τις νίκες της Αϊντχόφεν και της Ντνίπρο, όλες οι ομάδες στον όμιλο ισοβαθμούν στους τρεις βαθμούς και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά για τη συνέχεια.

Αϊντχόφεν-Νάπολι

Οι Ολλανδοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και από το πρώτο λεπτό θέλησαν να δείξουν ότι αυτοί θα είναι το… αφεντικό του αγώνα. Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό ο Λένς, με τη Νάπολι να μην μπορεί να αντιδράσει. Το 2-0 στο 41’ απο τον Μάρτενς ήρθε φυσιολογικά, με την Αϊντχόφεν να μην χαλαρώνει την πίεσή της στους Ιταλούς. Ο Μαρσέλο έγραψε το τελικό 3-0 στο 52’, με τους γηπεδούχος να αποδεικνύουν την ανωτερότητά τους. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη για τους Ολλανδούς στην διοργάνωση.

Στον αντίποδα η Νάπολι σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο όλα τα καλά στοιχεία που έχει δείξει στο ιταλικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα την ήττα. Κανένας απο τα «αστέρια» της δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει σωστά η ομάδα.

ΑΙΚ-Ντιέπρ

Επική ανατροπή για την Ντνίπρο στην έδρα της ΑΙΚ, καθώς παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ντάνιελσον, μόλις στο 5ο λεπτό. Η ισοφάριση ήρθε στο 42’ από τον Κάλινιτς, ωστόσο, οι Σουηδοί αντέδρασαν άμεσα και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πήραν το προβάδισμα για δεύτερη φορά με τον Γκοϊτόμ.

Το δεύτερο μέρος ήταν καθαρά ουκρανική υπόθεση και αφού ισοφάρισαν εκ νέου στο 71’ με τον Μάντζιουκ, ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 82’ με το Σελέζνιοφ να γράφει το τελικό 3-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου:

Αϊντχόφεν – Νάπολι 3-0
(19' Λενς, 42' Μέρτενς, 52' Μαρσέλο)

ΑΪΚ Στοκχόλμης – Ντνίπρο 2-3
(5' Ντάνιελσον, 45' Γκοϊτόμ - 42' Κάλινιτς, 71' Μάντζιουκ, 82' Σελέζνιοφ)

Βαθμολογία του 6ου Ομίλου

Αϊντόφεν 3
Νάπολι 3
Ντνίπρο 3
ΑΙΚ 3

Επόμενη αγωνιστική (25/10)

Αϊντχόφεν-ΑΙΚ
Ντνίπρο-Νάπολι



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: