Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Επαφές με τους επενδυτές

Σε συνεχείς επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές είναι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ενήμερος είναι και ο Λάζλο Μπόλονι, που περιμένει το μπάτζετ.

Επαφές με τους επενδυτές
Στο στρατόπεδο του «δικεφάλου» βρίσκονται σε επαφές με τους επενδυτές και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει εξέλιξη, είτε θετική είτε αρνητική. Πάντως, στον ΠΑΟΚ και στο διοικητικό επίπεδο έχουν «παγώσει» τα μεταγραφικά ζητήματα επειδή κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το μπάτζετ της νέας περιόδου. Σίγουρα, αν μπουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ ο οικονομικός προϋπολογισμός θα αυξηθεί και ο σύλλογος της Τούμπας θα μπορέσει να κάνει καλύτερες επιλογές στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχουν μιλήσει και έχουν ενημερωθεί, ενώ ενήμερος για τις επαφές και τις εξελίξεις είναι και ο προπονητής Λάζλο Μπόλονι. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει βγάλει από το συρτάρι του μια λίστα με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με πιο υψηλό κασέ, οι οποίες που αναμένεται να απασχολήσουν τον «δικέφαλο».
Ο Κωνσταντινίδης ενδέχεται να έχει διερευνητικές επαφές με τους παίκτες, για να τους κρατήσει... ζεστούς και να τους ενημερώσει για το «ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον, ώστε αν υπάρξουν θετικές εξελίξεις να προχωρήσουν οι μεταγραφές.
Πηγή gazzetta gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: