Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Στα χέρια του Μάκη Ψωμιάδη ο Ηρακλής

Στα χέρια του  Μάκη Ψωμιάδη πέρασε πλέον ο Ηρακλής αφού  σήμερα (22/06) τα ξημερώματα «έπεσαν» και οι τελευταίες υπόγραφες, επιβεβαιώνοντας έτσι το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Theplayer.

Μετά από συζητήσεις που διήρκησαν περίπου ένα μηνά οι δυο πλευρές συμφωνήσαν σε όλα και έτσι η συμφωνία επιτευχθηκε με όρους και ρήτρες που υπάρχουν για να είναι καλυμμένοι και ο Μάκης Ψωμιάδης και ο Ηρακλής.

Χθες το βράδυ ο πρόεδρος του ΓΣ Κωνσταντίνος  Γωγάκος ταξίδεψε εσπευσμένα στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Μάκη Ψωμιάδη. Δεν είχαν και πολλά να πουν από την στιγμή που απλά έπρεπε να υπογραφούν ορισμένα έγγραφα που αφορούν την συνεργασία τους.

Έτσι όλα θα επισημοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα στην γενική συνέλευση  που θα υπάρξει στο Ιβανώφειο και τότε και τυπικά θα ανάψει το πράσινο φως για την έλευση του έλληνα επιχειρηματία στην ομάδα.

Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ήδη ο BIG MAC ξεκινάει την μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη και αναζητεί σπίτια για τους παίκτες της ομάδας του.

Κανένα θέμα με Μπάγιεβιτς

Αν και ορισμένοι βιάστηκαν να προλάβουν τις εξελίξεις κάνοντας λόγο για συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς, αυτό το θέμα δεν υφίσταται. Μπορεί να υπήρξαν πριν από ένα μήνα συζητήσεις που ωστόσο έμειναν στάσιμες.  Αντίθετα όπως προκύπτει υπάρχουν συζητήσεις με προπονητή από το εξωτερικό και μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας θα ανακοινωθεί το όνομα του.

Την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη

Αν και υπήρχε μια σκέψη ο Μάκης Ψωμιάδης να δώσει την Δευτέρα το πάρων στην γενική συνέλευση του Ηρακλή, αυτό τελικά δεν θα γίνει. Θα περιμένει την τυπική έγκριση και την επόμενη Τρίτη θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να εγκατασταθεί στην Μίκρα.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου, ενώ στα σκαριά είναι και η συμφωνία για το αθλητικό κέντρο.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: