Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ομάδες του Ηρακλή, για μαζικά πακέτα διαρκείας


iraklis kosmos


Μπορεί άπαντες οι φίλοι του Ηρακλή, να ασχολούνται με τις τελευταίες κρίσιμες εξελίξεις, ωστόσο οι προεγγραφές συνεχίζονται κανονικά από τα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά και από τον ΓΣ. Ακόμη και χθες υπήρχαν φίλαθλοι της ομάδας, που επισκέφθηκαν τα γραφεία.
Ο αριθμός βεβαίως δεν είναι… τρομερός των φιλάθλων, που έχουν κάνει προεγγραφές, αλλά όταν μιλάμε για μία κατάσταση, στην οποία ο κόσμος δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με την ομάδα, δημιουργεί αυτόματα μία άλλη κατάσταση. Είναι σημαντικό πάντως ότι καθημερινά υπάρχει ροή κόσμου στα γραφεία της Μίκρας. Κάτι λέει, κάτι σημαίνει αυτό. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πληροφορίες, που αναφέρουν ότι υπάρχει μία ετοιμότητα από πλευράς μερίδας σημαντικής κόσμου…
Πιο συγκεκριμένα, έχουν καταρτιστεί ομάδες από «επώνυμους» παράγοντες και φιλάθλους της ομάδας για μαζική αγορά πακέτων διαρκείας. Με έτοιμα λεφτά. Αυτό ισχύει και για την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή, που ενημέρωσε σχετικά την ΠΑΕ. Μάλιστα, σε περίπτωση που υπάρχει αίσιο τέλος με την όλη υπόθεση, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, ότι ο αριθμός αυτός θα εκτοξευθεί. Γενικότερα, η απήχηση του όλου θέματος και η στάση που τηρεί ο κόσμος είναι θετική. Δηλαδή, η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου, το βλέπει θετικά. Δεν το αποκλείει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: