Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ανοιχτή γραμμή Ζαγοράκη-Βρύζα-Φλωρίδη

Η συνάντηση του Ζήση στην Αθήνα, η επικοινωνία του Κωνσταντινουπολίτη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ανοιχτή γραμμή Ζαγοράκη-Βρύζα-Φλωρίδη
Συνεχίστηκαν και την Τρίτη (21/6) οι επαφές και οι διεργασίες για την ενδεχόμενη εισροή επενδυτικών κεφαλαίων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ζήσης Βρύζας είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον Δημήτρη Σαχπατζίδη και δύο συνεργάτες του Βασίλη Φλωρίδη και συζήτησαν για την προοπτική της επένδυσης στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.
Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα της Τετάρτης (22/6), οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν ζητήσει και οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, τα οποία ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει ζητήσει να σταλούν στους ενδιαφερόμενους.
Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» φέρεται να είχε την Τρίτη και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βασίλη Φλωρίδη. Ο τελευταίος φαίνεται πως του είπε, ότι τον θέλει να παραμείνει στα διοικητικά της ομάδας, μαζί με τον Βρύζα. Επίσης, φέρεται να επιθυμεί και τη συμμετοχή του Γιώργου Σαχπατζίδη, αλλά ο ίδιος να μην εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός.
Η «Φενέρ» και το ενδιαφέρον επί Μπατατούδη
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Τύπο την Τετάρτη, ο επικεφαλής των υποψήφιων επενδυτών, Βασίλης Φλωρίδης, είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φενέρμπαχτσε, ενώ είχε κάνει πρόταση για να τον ΠΑΟΚ επί Μπατατούδη, αλλά οι συζητήσεις δεν είχαν καταλήξει σε συμφωνία.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: