Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Συνελήφθη ο Μπέος!

Η προσαγωγή του Αχιλλέα Μπέου στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση των «στημένων» μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του! Ραγδαίες οι εξελίξεις!
Συνελήφθη ο Μπέος!
Αποχωρώντας από τα γραφεία της Αστυνομικής διεύθυνσης, ο δικηγόρος του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Κακκαβάς, γνωστοποίησε πως η η προσαγωγή μετατράπηκε ήδη σε σύλληψη…
Ο Μπέος κατηγορείται για στοιχηματική απάτη, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενώ δεν αποκλείεται να μετατραπούν σε «σύλληψη» και οι προσαγωγές των υπολοίπων.
Τρία από τα πρόσωπα που βρίσκονται στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, είναι επίσης ο ομόλογός του της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης και μεγαλοπαράγοντας της Ηλιούπολης. Από κει και πέρα, όπως μετέδωσε ο NOVA ΣΠΟΡ FM στην ΓΑΔΑ βρίσκεται γιος μεγαλοπαράγοντα που ενδεχομένως να σχετίζεται με συγκεκριμένο παιχνίδι, δηλαδή αυτό της Ξάνθη με τον Παναθηναϊκό το 2008.
Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί στη Θεσσαλονίκη δύο ακόμη άτομα... Πρόκειται για έναν παράγοντα της Football League κι έναν μάνατζερ ποδοσφαιριστών.
Τέλος, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει ανάλογη κίνηση και με ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται στην υπόθεση με τα «στημένα».sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: