Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τρεις πρόεδροι ομάδων στη ΓΑΔΑ!!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία προχωρά σε προσαγωγές ατόμων που εμπλέκονται στους 40 ύποπτους αγώνες της ΟΥΕΦΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία της ΓΑΔΑ έχουν προσαχθεί τέσσερις πρόεδροι ομάδων, ενώ υπάρχουν φήμες για έναν προπονητή, αλλά και για διαιτητή.  Λέγεται ότι θα προσαχθούν συνολικά είκοσι άτομα ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι σε σπίτια και σε γραφεία. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδεχόμενο μεταξύ των προσαχθέντων να συμπεριλαμβάνονται και ποδοσφαιριστές ομάδων.

Προς το παρών η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, αν και το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει αργότερα.

Η επιχείρηση της αστυνομίας ήταν αιφνιδιαστική και σχετικές φήμες, ότι δηλαδή είχαν ξεκινήσει οι προσαγωγές, κυκλοφορούσαν από το πρωϊ. Όμως επιβεβαιώθηκαν αργά το απόγευμα.

Οσον αφορά στους προσαχθέντες υπάρχουν στοιχεία σε βάρος τους από την έρευνα που έγινε για τους 40 ύποπτους αγώνες, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους φακέλους της ΟΥΕΦΑ και η ελληνική δικαιοσύνη ερευνά εδώ και καιρό. Σε βάρος όσων απαγγελθούν κατηγορίες θα σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν. Οι ύποπτοι θα κατηγορηθούν για τρία αδικήματα: στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: