Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Καρέ μεταγραφών έκανε η Γιουβέντους

Καρέ μεταγραφών έκανε η Γιουβέντους Τις οψιόν αγοράς των Αλεσάντρο Μάτρι, Φάμπιο Κουαλιαρέλα, Σιμόνε Πέπε και Μάρκο Μότα ενεργοποίησε η Γιουβέντους, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα μέσω της ιστοσελίδας της.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα κοστίσουν συνολικά στη «Γηραιά Κυρία» το ποσό των 40.75 εκατομμυρίων ευρώ προς τις Κάλιαρι, Νάπολι και Ουντινέζε αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Τορίνου:

«Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Γιουβέντους ανακοινώνει ότι σήμερα ενεργοποίησε τις οψιόν αφοράς για να αποκτήσει τα δικαιώματα των ακόλουθων παικτών:

*Αλεσάντρο Μάτρι από την Κάλιαρι αντί του ποσού των 15.5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα αποπληρωθεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή έχει διάρκεια για τέσσερα έτη.

*Φάμπιο Κουαλιαρέλα από τη Νάπολι αντί του ποσού των 10.5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα αποπληρωθεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή έχει διάρκεια για τρία έτη.

*Σιμόνε Πέπε από την Ουντινέζε αντί του ποσού των 7.5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα αποπληρωθεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή θα έχει διάρκεια για τέσσερα έτη.

*Μάρκο Μότα από την Ουντινέζε αντί του ποσού των 3.75 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα αποπληρωθεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή θα έχει διάρκεια για τέσσερα έτη.

Οι παραπάνω συμφωνίες θα ενεργοποιηθούν από την 1η Ιουλίου 2011
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: