Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

"Ζω τα καλύτερά μου χρόνια"

Μία ακόμα φορά ο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας ότι είναι παίκτης της ομάδας και θέλει να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της.
"Ζω τα καλύτερά μου χρόνια"
Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεών του στο περιοδικό του "δικέφαλου του Βορρά":
-Το μέλλον σου είναι συνυφασμένο με τον ΠΑΟΚ:
«Αυτή στην στιγμή ναι. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμη δύο χρόνια, μέχρι το 2013. Δεν μιλάω με κανέναν άλλον και δεν έχω πρόθεση να φύγω. Θα κάνω τώρα διακοπές για να ξεκουραστώ και θα επιστρέψω για να είμαι παρών στην προετοιμασία. Δεν μπορώ όμως να γνωρίζω τι μπορεί να προκύψει στο μέλλον. Αν υπάρξει κάποια πρόταση για εμένα θα πρέπει πρώτα ο ΠΑΟΚ και οι άνθρωποί του να αποφασίσουν τι θέλουν».
-Εσύ θέλεις να μείνεις στον ΠΑΟΚ:
«Φυσικά και θέλω να μείνω, αλλά όπως κάθε παίκτης έτσι κι εγώ έχω όνειρο να παίξω και σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφόσον μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία και συμφέρει και τον ΠΑΟΚ.
Πιστεύω ότι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να ζει αυτό που ζω κι εγώ στον ΠΑΟΚ εδώ και τρία χρόνια. Είναι εκπληκτικό να παίρνεις τέτοια αγάπη από τον κόσμο! Στη Θεσσαλονίκη ζω τα καλύτερα μου χρόνια. Νιώθω σαν να είμαι ο Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: