Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μπέος, Ψωμιάδης και άλλοι 7...

Η ΓΑΔΑ ανακοίνωσε επίσημα τη σύλληψη 9 ατόμων, μεταξύ των οποίων οι Αχιλλέας Μπέος και Σταύρος Ψωμιάδης, για την υπόθεση των "στημένων"!
Μπέος, Ψωμιάδης και άλλοι 7...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με ευρεία αστυνομική επιχείρηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
"Κατόπιν εισαγγελικής έρευνας διενεργήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν, μέχρι στιγμής, εννέα (9) ημεδαποί για συμμετοχή σε στημένους αγώνες ποδοσφαίρου.
Οι έρευνες συνεχίζονται. "
Όσον αφορά στον Αχιλλέα Μπέο, αποχωρώντας από τα γραφεία της Αστυνομικής διεύθυνσης, ο δικηγόρος του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Κακκαβάς, γνωστοποίησε πως η η προσαγωγή μετατράπηκε ήδη σε σύλληψη…Ο Μπέος κατηγορείται για στοιχηματική απάτη, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Πλην του Μπέου, έχουν συλληφθεί επίσης ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης, ο μεγαλοπαράγοντας της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, όπως και οι Νίκος Χάλκος (Πρόεδρος Ηλιούπολης), Δημήτρης Ζαβαντίας (ποδοσφαιριστής με παλιότερη θητεία και στον ΠΑΟΚ), Νίκος Παντέλης (προπονητής), Θανάσης Ντότσας (μάνατζερ) και οι Βασίλης Καρακούλιας και Ανδρέας Δημόπουλος, που φέρονται ως bookmakers!sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: