Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο Σισέ είναι παίκτης της Λάτσιο!!

Ο ρεπόρτερ της Λάτσιο στο «calciomercato.com», Λούκα Ταλότα εκφράζει τη σιγουριά του για τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην ιταλική ομάδα.
Ο Σισέ είναι παίκτης της Λάτσιο!
Το άρθρο του Ιταλού δημοσιογράφου στο sday.gr:
Η υπόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ για τη Λάτσιο αναμένεται να τελειώσει σύντομα και μάλιστα θετικά. Όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά στη συμφωνία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Σισέ θα είναι παίκτης της Λάτσιο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μαζί με τον Κλόζε θα είναι ένα πολύ δυνατό επιθετικό δίδυμο!
Βέβαια, επειδή στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και από τη στιγμή που υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στη Λάτσιο και τον παίκτη, καλό είναι να περιμένουμε. Όλα, όμως, οδηγούν σε μια κατεύθυνση κι αυτή δεν είναι άλλη από τη μεταγραφή. Πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι.
Ο κόσμος εδώ δεν γνωρίζει και τόσα πολλά για τον Σισέ, ίσως γιατί δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδια απέναντι σε ιταλικές ομάδες. Όμως όλοι ξέρουν ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής και προσωπικά πιστεύω ότι θα «εκτινάξει» την επίθεση της Λάτσιο. Από τη στιγμή, επίσης, που θα πουληθεί ο Φλοκάρι, ο οποίος ποτέ δεν άρεσε στους οπαδούς, είναι σίγουρο ότι ο κόσμος θα λατρέψει τον Σισέ, όπως έχει κάνει τώρα με τον Κλόζε.
Ας κάνουμε λίγες μέρες υπομονή. Μαθαίνω ότι στον παίκτη αρέσει η ιδέα μιας νέας «περιπέτειας» στη Serie A. Η Λάτσιο τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, το μόνο που μένει είναι να τα βρει και με τον Σισέ (του δίνει 1.850.000 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά ο ίδιος θέλει 2.000.000 εκατ.) και μέχρι την Παρασκευή να ανακοινώσει μια πολύ καλή μεταγραφή που θα στενοχωρήσει τους φίλους της ελληνικής ομάδας, αλλά θα χαροποιήσει εμάς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: