Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Παπαστεριανός: «Αναγκάστηκα να φτάσω σ’ αυτό το σημείο»


papasterianos



Ποτέ δεν είχε σκεφτεί ότι θα έφτανε στο σημείο να καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Ηρακλή. Της ομάδας που τον ανέδειξε και το εκτιμά αυτό απεριόριστα. Ο Μανόλης Παπαστεριανός έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα.
Είχε αποφασίσει να αποχωρήσει. Θα μπορούσε να το κάνει και από πέρσι το καλοκαίρι, αλλά παρέμεινε για να στηρίξει την προσπάθεια, νιώθοντας τη «δίψα» του κόσμου για μια νέα αρχή. Όπως μεταφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τόσο εκείνος όσο και ο Ρικάρντο Ντάνι δεν ήθελαν να κάνουν προσφυγή. Επιδίωξε να έρθει σε συμφωνία για να πάρει κάποια χρήματα, να χαρίσει (κι άλλα) και να φύγει από την ομάδα χωρίς προσφυγή. Είναι «βαριά» λέξη άλλωστε.
«Εγώ ήθελα και θέλω μόνο τα δεδουλευμένα» έλεγε στο στενό του περιβάλλον χθες ο Παπαστεριανός, πικραμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης. «Αναγκάστηκα να φτάσω σ’ αυτό το σημείο. Δεν ήθελα να κάνω προσφυγή» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανόλης Παπαστεριανός είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν χρήματα από την εποχή Ρέμου, αλλά όχι από την τελευταία χρονιά… Από το 2008! Αυτό που ζητά όπως λέει είναι μόνο τα δεδουλευμένα… Μάλιστα ήταν διατεθειμένος να περιμένει ακόμη 2-3 ημέρες και να μην κάνει την προσφυγή για να μην επιβαρύνει την κατάσταση.
Πλέον είναι ελεύθερος (όπως και κάθε παίκτης που καταθέτει προσφυγή) και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πικραμένος από την αναγκαστική όπως τονίζει απόφαση να οδηγηθεί σε προσφυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: