Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Κιτρινόμαυρο το... καγκουρό!!

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο 16χρονος ομογενής από την Αυστραλία, Μάκης Κατσέτης, όπως δήλωσε ο Ζαπατίνας.
Κιτρινόμαυρο το... καγκουρό
Ο ατζέντης του νεαρού μεσοεπιθετικού μίλησε σχετικά στο "NovasportFM" και αποκάλυψε:
Για τη συμφωνία με την ΑΕΚ: «Έχουμε κάνει το προσύμφωνο και αναμένουμε να υπογράψουμε τα συμβόλαια με την άφιξή του στον Ιούλιο μετά από ιατρικές εξετάσεις».
Για το αν υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες: «Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και κάποιες ελληνικές. Το Μάρτιο, μία εβδομάδα μετά το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και εντυπωσίασε. Επίσης μία κορυφαία βελγική ομάδα ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του. Είχε προηγηθεί το ασφυκτικό πρέσινγκ του κύριου Αδαμίδη, μας ανέπτυξαν τη φιλοσοφία τους και μετά από επικοινωνία με τον κύριο Γκρέταρσον, που ήταν καθοριστική, επέλεξε την ΑΕΚ. Ήθελε να παίξει σε ελληνική ομάδα, παρότι είχε πολλές προτάσεις. Του εξήγησα όλες τις παραμέτρους, του εξήγησα την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά προτίμησε να έρθει στην Ελλάδα».
Για την πορεία και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Κατσέτη: «Ήταν στην Αυστραλία, σε μία ομάδα που λεγόταν Μπλάκμπερν και είχε περάσει από τις ακαδημίες της ΑΕΚ στην Αυστραλία. Είχε δεχτεί πρόσκληση από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Είναι επιθετικό χαφ. Πλέι μέικερ με επιθετικές πρωτοβουλίες και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Δεν έχει παίξει επαγγελματικά ακόμη. Υπήρχαν έντονες πιέσεις να παίξει σε επαγγελματική ομάδα της Αυστραλίας, αλλά προτίμησε να έρθει στην Ελλάδα».
Για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας: «Δεν θα μπορούσαμε να απαιτήσουμε για ένα παιδί 15,5 ετών τρελά ποσά. Είναι ένα φυσιολογικό ποσό. Η ΑΕΚ θα έχει κάποιες επιπλέον επιβαρύνσεις, όπως το σχολείο του παιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: