Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Γεράνης: «Ο Ηρακλής δεν έχει να κάνει με πρόσωπα»



geranis
Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Μιχάλης Γεράνης που μίλησε για την συμφωνία του Ηρακλή με τον Μάκη Ψωμιάδη.
Συγκεκριμένα τόνισε ο Μιχάλης Γεράνης: «Από ότι γνωρίζω και ενημερώνομαι συνεχίζουν να βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων και υπάρχει ένα σχέδιο συμφωνίας, όμως δεν γνωρίζω λεπτομέριες. Αυτές οι λεπτομέριες θα ακουστούν στην γενική συνέλευση. Εκεί θα ακουστούν όχι μόνο το σχέδιο συμφωνίας με τον Μάκη Ψωμιάδη αλλά και εναλλακτικές λύσεις αν υπάρχουν και θα γίνουν γνωστοί όλοι οι άνθρωποι που έχει μιλήσει ο γυμναστικός σύλλογο».
«Πιστεύω πως κάθε μέλος της οικογένειας Ηρακλή όποια πρόταση υπάρχει και υπηρετεί τα συμφέροντα της ομάδας θα το εκτιμήσουν. Ο Ηρακλής έχει σωθεί στους αγωνιστικούς χώρους και πρέπει να παίξει Σούπερ Λιγκ και αυτό είναι το ζητούμενο. Ο Ηρακλής δεν έχει να κάνει με πρόσωπα. Όλοι στην ομάδα υπηρετούμε το έμβλημα. Ο Μάκης Ψωμιάδης έχει αποδείξει με την πορεία του στην Καβάλα που πήρε μία ομάδα από τα αζήτητα και την έφτασε να παίξει Σούπερ Λιγκ. Δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Οποιοσδήποτε επενδυτής θέλει και μπορεί να κρατήσει ψηλά την ομάδα εκτιμώ πως η οικογένεια του Ηρακλή πρέπει να τον καλοδεχτεί».
«Με τα εγκλήματα που έχει κάνει η ΕΠΟ κατά του Ηρακλή και έχοντας δει από κοντά το τελευταίο μήνα την συμεριφορά τους προς την ομάδας μας πρέπει να βρεθεί μία λύση για να αγωνιστεί ο Ηρακλής Σούπερ Λιγκ. Επίσης ηθική υποχρεώση από την πλευρά μας οι μηνύσεις κατά των προσώπων που έβλαψαν τον Ηρακλή θα γίνουν.
«Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν δεσμευτικοί όροι και αυτό είναι θέμα των λεπτομεριών όταν θα γίνει η συμφωνία. Πρέπει να είναι και αυτοί προβληματισμοί ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στο μέλλον για να μην γίνει το ίδιο όπως γίνεται τώρα στην Καβάλα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην γενική συνέλευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: