Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Αθανασιάδης: «Προχωράμε στο σχέδιο μας, μαζί με τον Τσιώλη»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης μιλώντας στις 19:00 στο σώμα της γενικής συνέλευσης της Λέσχης Φίλων Άρη έδωσε το στίγμα της νέας προσπάθειας των κίτρινων. Αρχικά ο πρόεδρος του Άρη τόνισε ότι: «Θέλω να απευθύνω έναν χαιρετισμό τόσο εγώ και οι υπόλοιποι συνεργάτες μου και να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη, την τιμή και την ευθύνη που μας δώσατε μέσω της εντολής για να αναλάβουμε τις τύχες της ομάδας. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατο και θα υπερβάλουμε το εαυτό μας, για να ανταποκριθούμε στο βαρύ εργο μας και να φτάσουμε την ομάδα ψηλά».

Ο Αθανασιάδης τόνισε ακόμη ότι: «Συμφωνήσαμε για τη συνεργασία με τον Σολτάνι, όπως και για την διετή επέκταση της συνεργασίας μας με τον Νέρι Καστίγιο. Περιμένουμε την τυπική αποδέσμευση του κάτι που είναι υποχρέωση της Σαχτάρ. Έχουμε σχέδιο και το εφαρμόζουμε με την προώθηση νεαρών παικτών, είτε με την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή και στο πλαίσιο αυτό αποκτήθηκε και ο Κανούλας.
Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τον προπονητή μας, για να βρούμε ποιοτικούς παίκτες και να ενισχύσουμε την ομάδα. Η σχέση μας είναι διαρκής για το καλύτερο δυνατό. Θα κάνουμε κινήσεις ουσίας και αγωνιστικής αξίας».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ υπογράμμισε ότι: «Λίγες μέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, όλα τα θέματα της προετοιμασίας έχουν διευθετηθεί και περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της νέας περιόδου.
Πέρα από τις υπάρχουσες οικονομικές συμφωνίες, είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε συμφωνία με άλλες εταιρίες που ελπίζουμε να προστεθούν στη οικογένεια του Άρη. Σύντομα πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και τα ονόματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίθουσα είναι σύσσωμος ο Άρης, καθώς εκτός από το δ.σ. της ΠΑΕ, το παρών στη συνέλευση έχει δώσει ο Γιάννης Δαμιανίδης από την πλευρά της ΚΑΕ αλλά και ο πρόεδρος του Α.Σ., Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακόμη, θετικά σχολιάστηκε όταν στο ξεκίνημα της διαδικασίας έπαιξε ένα βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών με τις καλύτερες στιγμές της ομάδας από την περασμένη χρονιά καθώς και μοναδικές εικόνες από την κερκίδα...
Πηγή: theplayer.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: