Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Kορδάκης: «Με στήριξε ο πρόεδρος»

Ο Παναγιώτης Κορδάκης ο οποίος υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στον «Sport 103fm» τονίζοντας πως θα προσπαθήσει να πείσει τον Λάζλο Μπόλονι για την αξία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

- Για την περίοδο που ήταν δανεικός: «Η περσινή ήταν η καλύτερη χρονιά ως δανεικός γιατί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ήταν τρίτη χρονιά στη Γ' εθνική και ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες δύο. Ο δανεισμός ήταν κάτι πολύ δύσκολο και με έκανε πιο δυνατό. Δε με άφησε πίσω ο δανεισμός. Είχα τη στήριξη του προέδρου και της οικογένειας μου και με ωρίμασε κιόλας».

- Για την παρουσία του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο: «Μόνο σαν ευκαιρία βλέπουμε την παρουσία του Μπόλονι. Όταν ήμασταν στη δεύτερη ομάδα με τον Κλάους και Τσουκαλά συζητούσαμε πότε θα παίξουμε στη μεγάλη ομάδα. Δε χρειάζεται να παίρνουμε αέρα, το μόνο που χρειάζεται είναι να προσπαθήσουμε για να πάρουμε την ευκαιρία όλοι οι μικροί».

- Για τους στόχους με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κατακτά τίτλους. Πάντα είναι υποχρεωμένος να κάνει πρωταθλητισμό. Όλοι έχουμε αναλογιστεί πως είναι η κατάσταση στην ομάδα και όλοι ευελπιστούμε στο καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: