Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Τέλος ο Σέγκος από τη διαιτησία!!

πηγή: theplayer.gr

Σε οικοιοθελή αποχώρηση από τη διαιτησία οδηγείται ο Γιώργος Σέγκος (Εύβοιας). Ο ρέφερι Football League, ο οποίος εμπλέκεται στη δικογραφία των «στημένων αγώνων», αποφάσισε να μην πάρει τελικά μέρος στα σεμινάρια προεπιλογής για τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει και το τέλος του. 

Ο Σέγκος θεωρεί ότι η υπόθεσή του είναι δύσκολη και δεν θα προλάβει να «καθαρίσει» γρήγορα. Ετσι με δεδομένο ότι στις 29 Αυγούστου συμπληρώνει τα 37 του χρόνια και ξεπερνάει το όριο ηλικίας για να επιλεγεί στη Superleague, οδηγήθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει. 

Ήδη έχει συμπληρώσει επτά χρόνια παρουσίας στη Football League και δεν έχει κίνητρο. Το μόνο που σκέφτεται είναι αν θα συνεχίσει να σφυρίζει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αν  και ήδη δόθηκε εισαγγελική παραγγελία χρειάζεται ένας μήνας για την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου, ώστε να πιστοποιηθεί από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας ότι δεν ανήκει στον Σέγκο και πως άλλος μιλούσε με τον Τσακογιάννη, χρησιμοποιώντας το όνομά του Ευβοιώτη ρέφερι. Το ίδιο ισχύει και για την αναφορά της τράπεζας ότι ο λογαριασμός δεν ανήκει σε αυτόν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: