Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

«Λεφτά δεν μπήκαν, αλλά έγινε συμμάζεμα»

Ο Αδαμάντιος Πολέμης κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Οντένσε, μίλησε για το νέο ΔΣ, τις “υποχρεώσεις” που θα αναλάβει πλέον ο γιός του, αλλά και για το... συμμάζεμα που έγινε φέτος με τις οικονομικέ μεταγραφές.
«Λεφτά δεν μπήκαν, αλλά έγινε συμμάζεμα»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Οι μετοχές που έχω στην κατοχή μου αντιστοιχούν σε μία θέση. Ο γιος μου είχε μία θέση από τον κύριο Βαρδινογιάννη. Αφού πλέον αποφάσισε και να φέρει νέα πρόσωπα και έτσι από τη στιγμή που υπήρχε μία θέση, λογικό ήταν να υποχωρήσω εγώ και να μείνει ο Λεωνίδας. Από εκεί και πέρα, θα βοηθάω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ συνέχεια".
Λείπουν πολλοί μέτοχοι από το ΔΣ. Το σχόλιο σας;

"Αυτό γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Απλώς τώρα δεν μπήκε ο Γιάννης. Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο θα ήθελα, αλλά ήθελα να συνεχίσουμε όπως πριν".
Στη διοικούσα θα παραμείνετε;

"Δεν νομίζω ότι μπορώ. Ελπίζω ο γιος μου να είναι εκεί και να τον βοηθάω όσο μπορώ από πίσω".
Έχετε πάρει μηνύματα από τους μετόχους εν όψει της νέας σεζόν;

"Όχι. Απλώς έχει γίνει ένα πολύ καλό συμμάζεμα στα οικονομικά. Βεβαίως λεφτά δεν μπήκαν, αλλά πρέπει να δούμε πως θα συνεχίσουμε. Οι μεταγραφές ήταν λογικές από οικονομικής πλευράς. Με το συμβόλαιο του Σισέ κάναμε όσες μεταγραφές μέχρι τώρα. Αν γίνουν και άλλα πράγματα μέχρι τέλος Αυγούστου, θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Να είμαστε μαζί με τον κύριο Γόντικα, να συμμαζέψουμε τα πράγματα. Είναι θετικό και πρέπει να συνεχιστεί".
Η ΠΑΕ είναι βιώσιμη πλέον;

"Πιστεύω ναι. Δεν ξέρω στο μέλλον τι θα γίνει. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις του Αυγούστου. Εγώ θα είμαι εδώ πάντα και αν μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι στο ΔΣ ή στη διοικούσα θα βοηθήσω. Δεν ήθελα να μείνει ο Λεωνίδας πίσω και εγώ μπροστά. Ένας πατέρας θέλει να βλέπει το γιο του να προοδεύει".
Ένα σχόλιο για τα στημένα;

"Εγώ είμαι μακριά από αυτά. Εύχομαι αφού έγινε η αρχή, να ολοκληρωθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: