Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ήρθε ο Κατσαβάκης, έρχονται και παίκτες!!

Όπως αναμενόταν, ο Μάκης Κατσαβάκης ανέλαβε και επισήμως την τεχνική ηγεσία του Ηρακλής, έχοντας σήμερα (2/8) την πρώτη επαφή του με τον Ανδρέα Παντελή στα γραφεία της ομάδας.
Ήρθε ο Κατσαβάκης, έρχονται και παίκτες
Οι δυο τους συναντήθηκαν και τα είπαν επί μακρόν, όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τα μεταγραφικά. Συμφωνήθηκε να πλαισιωθεί το ρόστερ άμεσα με κάποιους παίκτες (μέχρι τέλους της εβδομάδας) και έπειτα να πραγματοποιηθεί η επίσημη "πρώτη", οπότε και θα αναλάβει και τυπικά τις προπονήσεις ο Σερραίος κόουτς.
Από σήμερα αρχίζουν οι επίσημες επαφές του Παντελή με παίκτες του περσινού ρόστερ, με σκοπό την επάνοδό τους στην ομάδα και με παίκτες, που θα αποτελέσουν μεταγραφή, ώστε από Δευτέρα να αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας, ενώ ως τέλους της εβδομάδας συνεχίζει το "υπηρεσιακό" καθεστώς προπονήσεων με τον Χρήστο Φράγκο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"O κ. Μάκης Κατσαβάκης θα είναι ο τεχνικός της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2011 – 2012. Ο νέος κόουτς είχε σήμερα (02/08) συνάντηση συνεργασίας με τον κ. Ανδρέα Παντελή στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, κατά την οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα του αγωνιστικού τμήματος.
Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ημέρα της επίσημης ‘πρώτης’ της ομάδας για τη νέα περίοδο, όταν και ο κ. Κατσαβάκης θα αναλάβει τα καθήκοντά του, προπονώντας για πρώτη φορά, μετά την επάνοδό του, τους ‘κυανολεύκους’".

Δεν υπάρχουν σχόλια: