Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Η "μεγάλη" Τετάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου

H Τετάρτη 3/8 θα είναι άλλη μια «μεγάλη» ημέρα του ποδοσφαίρου όσον αφορά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και των υπόλοιπων υποθέσεων που παραμένουν σε εκκρεμότητα.
Η "μεγάλη" Τετάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου
Στις 11.00 στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ θα συζητηθούν οι εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και του Αχιλλέα Μπέου.

Τρεις ώρες αργότερα, στις 14:00, θα συζητηθούν οι εφέσεις της ΠΑΕ Καβάλα και του Μάκη Ψωμιάδη.

Σε πρώτο βαθμό από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με υποβιβασμό στη Φούτμπολ Λιγκ για τα παραπτώματα της «δωροδοκίας» και του «στοιχήματος», ενώ οι κ. Μπέος και Ψωμιάδης με εφ όρου απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας σε σχέση με το ποδόσφαιρο

Το «πρόγραμμα» θα συνεχιστεί στις 16:00, οπότε θα συζητηθούν εφέσεις της ΠΑΕ Λάρισα και της ΠΑΕ Ηρακλής κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας να επικυρώσει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος έστω και υπό την αίρεση ότι θα γίνουν σεβαστές οι μεταγενέστερες δικαστικές αποφάσεις.

Η Λάρισα διεκδικεί την παραμονή της στην κατηγορία λόγω του υποβιβασμού του Ολυμπιακού Β. ή της Καβάλας, ενώ και ο Ηρακλής ευελπιστεί ότι θα παραμείνει στην κατηγορία και ζητεί να διατηρηθεί ανοιχτή η βαθμολογία μέχρι να βγάλουν απόφαση το CAS για την υπόθεση της πλαστογραφίας και η επιτροπή εφέσεων αδειοδότησης που απέρριψε το φάκελό του.

Στο «παιχνίδι» μπήκε και η Δόξα Δρ. η οποία έκανε πρόσθετη παρέμβαση ζητώντας σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός Β. και η Καβάλα υποβιβαστούν τη θέση του να πάρουν ομάδες από τη Φούτμπολ Λιγκ.

Επίσης την Τετάρτη 3/8 αναμένεται και η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Φούτμπολ Λιγκ για την υπόθεση των στημένων αγώνων που αφορά την Ηλιούπολη και τα συνδεόμενα με αυτήν πρόσωπα Γ. Τσακογιάννη, Ν. Χάλκο και Μ. Νικολόπουλο και τους Εθνικό Αστέρα και Ν. Παντέλη.

Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: