Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

"Σαν πατέρας μου ο Πάντελιτς"

Πατρική χαρακτήρισε τη σχέση του με τον Μάρκο Πάντελιτς ο Αλεκσάνταρ Κατάι σε συνέντευξη του σε σερβική ιστοσελίδα, ενώ για τον Ολυμπιακό και το μέλλον του τόνισε πως "όλα είναι πιθανά, ακόμα και να δοθώ δανεικός κάπου".
"Σαν πατέρας μου ο Πάντελιτς"
Αναλυτικά:
Για τη θέση στην ενδεκάδα
«Αυτό θα το αποφασίσει μόνο ο προπονητής μου»

Για τις εντυπώσεις του;
«Στα πρώτα τρία φιλικά είχα μέτρια απόδοση, με τη Χέρενφεν όμως όλα πήγαν καλά, τουλάχιστον για μένα. Αυτό ακούγεται πως μπορώ να παίξω στην ενδεκάδα, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα είναι στην 18αδα. Όλα είναι πιθανά, ακόμα και να δοθώ δανεικός κάπου. Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή μου, αν και αυτό το καλοκαίρι υπάρχουν πολλοί ξένοι στην ομάδα και δεν ξέρω τι θα γίνει όπως και με τον Γκρμπιτς. Όλα όμως τα ξέρει ο προπονητής ο οποίος θα αποφασίσει ποιος θα μείνει»

Για τα φιλικά της ομάδας
«Είχαμε δυο ισοπαλίες, δυο ήττες, πιστεύω πως δεν είχαμε σταθερότητα. Δεν μπορείς να νικάς πάντα, αλλά είναι φιλικά και εμείς θέλουμε να κερδίζουμε σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την ήττα από τη Χέρενφεν
Ήταν μια προειδοποίηση, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για το επίπεδο μιας τέτοιας ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και σύντομα θα δείξει τις δυνατότητές του, οι παίκτες κατάλαβαν τα λάθη θα είναι πιο ψύχραιμοι στα επόμενα παιχνίδια.

Για την ευκαιρία που του δόθηκε
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάντελιτς, ο οποίος είναι σαν πατέρας που με προστατεύει. Νοιάζεται περισσότερο και από τον πατέρα μου για την απόδοσή μου. Ο άλλος είναι ο μάνατζέρ μου, ο οποίος με έφερε στον... κόσμο των μεγάλων και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: