Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΠΑΟΚ-Ναυαγεί του Μποκανί;

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιεμερσί Μποκανί βρίσκεται η Άντερλεχτ, παρόλο που ο παίκτης φερόταν να είναι μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ.
Ναυαγεί του Μποκανί;
Τα βελγικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Μονακό έριξε τις οικονομικές απιτήσεις της κι έτσι η συμφωνία με την Άντερλεχτ είναι πολύ κοντά.

Η ιστοσελίδα "anderlecht-online.be", που επικαλείται και πληροφορίες άλλων εφημερίδων, αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ο Ντιεμερσί Μποκανί είναι ένα βήμα πιο κοντά στην Άντερλεχτ. Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μονακό, ήταν θετική. Επιπλέον, η μεταγραφή του Μποκανί δεν εξαρτάται πλέον από την εξέλιξη στην υπόθεση Λουκάκου. Φαίνεται αρκετά πιθανό ο Λουκάκου να παραμείνει στην Άντερλεχτ, αλλά παρόλα αυτά είναι πιθανό οι "μωβ" να αποκτήσουν έναν επιπλέον επιθετικό. Αυτό απαιτεί να απελευθερωθεί το απαραίτητο μπάτζετ.
Στο Μονακό διαπραγματεύτηκε ο Ντιντιέ Φρενάϊ, ατζέντης της FIFA και εκπρόσωπος του Κογκολέζου επιθετικού. Σύμφωνα με την "Gazet van Antwerpen", υπήρξε θετική συζήτηση και η συμφωνία είναι πιο κοντά. Η "Laatste Nieuws" υποστηρίζει ότι αύριο (Τετάρτη 3/8) μία αντιπροσωπία της Μονακό θα έρθει στις Βρυξέλλες και θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Ο Μποκανί θα υπογράψει για τρεις σεζόν στην Άντερλεχτ, με οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα έτος".

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του "δικεφάλου" απομακρύνεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: