Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

"Το βλέπω δύσκολο για επιθετικό"

Ο Σάκης Τσιώλης ρωτήθηκε για άλλη μια φορά για το αν θα αποκτηθεί φορ από τον Άρη μετά την ήττα στο φιλικό από το Παραλίμνι, με τον τεχνικό του Άρη να απαντάει "μακάρι να γίνει κάτι και να αποκτηθεί έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, αλλά το βλέπω ιδιαίτερα δύσκολο".
"Το βλέπω δύσκολο για επιθετικό"
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Σάκης Τσιώλης, ανέφερε:
«Όπως λέω σε όλα τα φιλικά το σημαντικό είναι να ξεφεύγουν τα παιδιά από τη ρουτίνα των σκληρών προπονήσεων. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην επίθεση και θα πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κάναμε τόσες λίγες ευκαιρίες για γκολ. Όμως για τον λόγο αυτό γίνονται αυτά τα ματς για να βελτιωνόμαστε σε ταχύτητα και να πηγαίνουμε στο καλύτερο».
Για τον υπό δοκιμή αριστερό μπακ Στράνο ανέφερε: «Δεν είναι ο παίκτης που θα μας βοηθήσει άμεσα. Έχει καλά στοιχεία, είναι νεαρός, αλλά είναι ξένος και δεν νομίζω ότι θα μείνει στην ομάδα. Πίσω από τον Μίσελ, άλλωστε, υπάρχει ο νεαρός Έλληνας Αγτσίδης». 
Ενώ για το νέο ρόλο του Φατί που χρησιμοποιήθηκε ως μεσοεπιθετικός τόνισε «Όταν είναι ξεκούραστος μπορεί να δώσει λύσεις και σε αυτή τη θέση, τροφοδοτώντας τα κεντρικά σέντερ φορ». 
Τέλος στην ερώτηση για την απόκτηση επιθετικού ανέφερε: «Αρχίζει και κουράζει το θέμα με τον επιθετικό, μακάρι να γίνει κάτι και να αποκτηθεί έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, αλλά το βλέπω ιδιαίτερα δύσκολο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: