Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Το σεξ βλάπτει σοβαρά τις θερμίδες!!

H συγγραφέας Κέρι Μακλόσκι ανακάλυψε τη... δίαιτα του σεξ! Έως και 200 θερμίδες μπορεί να χάσετε αν ανταλλάσσετε παθιασμένα φιλιά με την/τον σύντροφο σας.
Το σεξ βλάπτει σοβαρά τις θερμίδες
Η δίαιτα του σεξ βασίζεται στις θερμίδες που καίγονται στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. H Κέρι Μακλόσκι περιγράφει τη δίαιτα που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου στο βιβλίο της «The Ultimate Sex Diet» χαρακτηρίζοντάς την ελκυστική από όλες τις απόψεις.
Η συγγραφέας θεωρεί ότι οι συμβουλές που δίνει βοηθούν στην απώλεια κιλών, προσφέρουν τέλεια σεξουαλική ζωή, ενώ προτείνει σε όσους την ακολουθήσουν να συμπεριλάβουν στις συνευρέσεις τους 29 σεξουαλικές ασκήσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για χάσιμο πολλών θερμίδων.
Οι θερμίδες που χάνονται με το σεξ δεν είναι λίγες. Παθιασμένα φιλιά μπορεί να κάψουν διακόσιες θερμίδες, ενώ ακόμα και το ξεκούμπωμα του σουτιέν μπορεί να κάψει από 8 -όταν γίνεται «κλασικά»- έως 85 -όταν γίνεται με το στόμα- θερμίδες.
Πολλαπλάσιες καίγονται με τα... περαιτέρω, φθάνοντας ακόμα και τις 400 με κάθε «σετ επαναλήψεων»! Αν προσθέσετε την απώλεια βάρους, τότε το «πακέτο» είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Οι ειδικοί προειδοποιούν, ωστόσο, ότι ο στόχος της απώλειας του βάρους δεν πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα έναντι της ανάγκης για σεξ.
Εντάξει, πείτε την αλήθεια... Όλοι ξέρουμε γυναίκες που θα έκαναν σεξ μόνο και μόνο για να βγουν πιο fit στις παραλίες. Τι; Όχι; Κακεντρέχειες, έ;
Πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: