Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Σοβαρά μιλάνε για Τζιόλη και Μάντζιο;

Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των Μαρινάκη-Βαλβέρδε για τα μεταγραφικά. Τισόνε, Τζιόλης και... Μάντζιος στο προσκήνιο. Έρχεται και ο Ιμπάνιεθ;
Σοβαρά μιλάνε για Τζιόλη και Μάντζιο;
Όπως έμαθε ο σκύλος, οι Βαλβέρδε και Μαρινάκης αναμένεται να συναντηθούν εντός της ημέρας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες από τους “ερυθρόλευκους”. Με τα σενάρια στην πιάτσα των ατζέντηδων να δίνουν και να παίρνουν, τόσο για την ενίσχυση στη θέση του αμυντικού μέσου, όσο και σε εκείνη του... σέντερ φορ.
Φωνές από ανθρώπους κοντά στην ομάδα δεν αποκλείουν να υπάρξει θέμα με τον Ουρτάδο, το οποίο μπορεί να το θέσει ο Μαρινάκης! Να απομακρυνθεί, δηλαδή, ο Ισπανός αμυντικός μέσος, καθώς η εικόνα του είναι κακή και δεν δείχνει πως μπορεί να αντεπεξέλθει. Η είδηση, όμως, δεν είναι αυτή, καθώς θέμα αποχώρησής του μπορεί να θέσει έτσι κι αλλιώς ο Βαλβέρδε.
Το ζήτημα είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει. Γιατί από αυτά που ακούγονται έντονα τελευταία, μπορεί να είναι ο Αργεντινός Τισόνε, της Σαμπντόρια ή ακόμα και ο... Αλέξανδρος Τζιόλης! Θέλετε κι άλλο; Είναι πιθανό να προκύψει και θέμα φορ, αν αποχωρήσει κάποιος από τους Τζιμπούρ ή Πάντελιτς. Ξέρετε ποιος προτάθηκε ξανά τελευταία και ο Βαλβέρδε ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για την περίπτωσή του; Ο Βαγγέλης Μάντζιος! Δεν λέει, φυσικά, κανείς ότι θα αποκτήσει οπωσδήποτε τον Τζιόλη ή τον Μάντζιο ο Ολυμπιακός, απλώς τα ονόματα τους συζητιούνται τελευταία στην πλατεία Αλεξάνδρας, σύμφωνα με όσα συζητιούνται στην πιάτσα των μάνατζερ.
Στο προσκήνιο, άλλωστε, υπάρχει πάντα και η ισπανική αγορά. Και η αναφορά μας δεν είναι τυχαία, καθώς δεν αποκλείεται στη σημερινή συνάντηση του Βαλβέρδε με τον Μαρινάκη να δώσει το “παρών” και ο Ιμπάνιεθ. Και, συνήθως, όταν έρχεται ο Ισπανός ατζέντης στην Ελλάδα, φέρνει και προτάσεις για παίκτες μαζί του...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: